0Din kurv er tom
Venteliste Support: Aufori

Highasakite

19. mar '19 kl. 21:00

Studie 2

Highasakite

Skriv dig på venteliste

Highasakite

Med norske Highasakite er der er tale om højtsvævende pop fra allerhøjeste tinde. I DR Koncerthusets Studie 2 får bandet og publikum rig mulighed for at svæve højt i salens himmelhøje rammer og krydse musikalske klinger med den knivskarpe akustik.

Med Highasakite’s frontfigur og sangerinde Ingrid Helene Håviks afsindig smukke vokal kan publikum igen vente sig et heftigt bekendtskab bundet sammen om musikkens slående synthflader og medrivende elektroniske beats. Tidligere og af flere omgange har Highasakite krydset de danske breddegrader, og senest i 2016 havde DR Koncerthuset fornøjelsen af det norske orkester, så der er tale om gensynsglæde, når nordmændene vender retur.

Publikum i Studie 2 er med andre ord inviteret til en unik pop-elektronisk himmelfart med Highasakites efterhånden alsidige katalog af hits og imponerende sange, hvis evne til at ramme plet i tilhørerens mellemgulv er sjældent set og hørt.

I det nye år drager Highasakite på deres hidtil største Europa-tour og koncerten i DR Koncerthuset er den eneste mulighed for at opleve nordmændene på dansk grund i løbet af den koncertrække på over 20 stops rundt i Europa.

Alt imens Highasakite arbejder på udgivelsen af endnu mere nyt materiale og forbereder sig til kommende turné, har den norske gruppe med sangene ”Out Of Order” og ”Elastic State of Mind” fra tidligere i år sendt signaler ud om, hvilken musikalsk retning og form bandet repræsenterer og lander med til de kommende koncerter.

Support:

AUFORIs lyriske sange består af gennemtænkt og skrøbelig poesi, der blander sproglige billeder og ærlig samfundskritik. Sangene danner et frirum, hvor publikum kan lukke øjnene og lade tiden stå stille for en stund mens de svævende reflekterer over verden fremfor at bekymre sig om den.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Stående koncert

Denne koncert er stående uden mulighed for at siddde ned.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere