0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

HipSomHap

16. okt '22 kl. 11:00

Studie 2

HipSomHap

HipSomHap

HipSomHap er med millioner af streams Danmarks mest populære hiphop-gruppe for børn lige nu. Vær med, når tween-idolerne indtager DR Koncerthuset for at skabe en gigantisk hiphop-fest i børnehøjde. Musikken er spækket med seje rim og syge beats, der fanger både børn og voksne.

Aldersgruppe: 6-12 år
Koncerten er en del af DR Musikariets efterårsferie den 15. og 16. oktober. Se alle koncerterne her.

Missionen er klar for tween-idolerne HipSomHap: de er kommet for at gøre børnemusik cool! Og de er godt på vej: Gruppen stormer frem på TikTok og YouTube og spiller over 100 koncerter om året.

HipSomHaps musik er spækket med seje rim og syge beats, der tager børnene seriøst og taler lige ind i deres verden. Gruppen består af Anna Bukh Jakobsen og Andreas Seebach – eller Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad, som de hedder, når de går på scenen. Det bliver stort og vildt og mega, mega fedt – også for de voksne!

Det bliver med garanti en fest, når HipSomHap indtager DR Koncerthusets Studie 2 og spiller alle deres hits. Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad leverer det svedigste show spækket med seje rim, syge beats og masser af hiphop-attitude i børnehøjde. Så kom og syng med på ”Av!”, ”Min Far” og YouTube-hittet ”Corona” – og fyr den af sammen med Danmarks bedste hiphop-gruppe for børn!

Medvirkende: Anna Bukh Jakobsen og Andreas Seebach

KREA VÆRKSTED
Multikunstneren Maria Lau Krogh skaber et kreativt rum for alle børn og voksne, der er en del af Musikariets efterårsferie. Kom forbi mellem koncerterne og brug din fantasi og dine hænder til at skabe sjove kreative universer. Maria hjælper og inspirerer både store og små til at skabe visuelle musikalske kunstværker i DR Koncerthuset.
Aldersgruppe: Alle
Medvirkende: Maria Lau Krogh

Ramasjang Mysteriet

Hjælp med at løse Ramasjang-mysterier i DR Byen. Alle børn inviteres til detektivtjeneste. Kom på opdagelse og find spor, der kan afsløre hvilken Ramasjang skurk, der er på spil.

Læs mere her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter