0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Hollywood Galla

20. maj '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Hollywood Galla

Event er afholdt

Hollywood Galla

DR Koncerthuset ruller den røde løber ud til en funklende Hollywood-galla med DR Symfoniorkestret, DR Juniorkoret, Andrea Oehlenschlæger, Diluckshan Jeyaratnam og vært Ane Cortzen i centrum for et musikalsk festfyrværkeri fra de bedste Hollywood-film som ”Pirates of the Caribbean”, ”Braveheart” – og mange flere.

DR Symfoniorkestret byder på filmmusikalske lækkerbiskener fra de største Hollywood film. Fra de store dramaer over kærlighed og jalousi til de vildeste rejser og hurtigste biler – krydret med et enkelt mord (eller to). Aftenen byder også på en helt særlig afdeling dedikeret til den bedste musik fra de ikoniske Oscars.

Aftenens to unge solister har (endnu) ikke indtaget Hollywood, men de har taget publikum og presse herhjemme med storm. Den kun 23-årige Andrea Oehlenschlæger skabte store overskrifter, da hun i efteråret 2021 sprang ud som musicalstjerne i ’Bodyguard – The Musical’. ”Hun er forrygende!” skrev Berlingske, og Politiken supplerede med ”et helt utroligt sangtalent”.

Her er chancen for at opleve Andreas debut i Koncertsalen med Whitney Houstons ”I Will Always Love You” – sammen med flere skønne filmhits som ”Hanging Tree” fra Hunger games, ”Themyscira” fra Wonder Woman og “Shallow” fra A Star Is Born – akkompagneret af DR Symfoniorkestrets brede, symfoniske klang.

Aftenens anden solist, Diluckshan Jeyaratnam, har bl.a. modtaget en Reumert Talentpris for sin præstation i musicalen Prinsen af Egypten, der bl.a. fik Politikens anmelder til at konstatere, at ”ham kunne de såmænd godt smide direkte ind på scenen i Broadway eller West End.” Senest har han haft hovedroller i musicals som American Idiot, Urinetown og Klokkeren fra Notre Dame.

Vært: Ane Cortzen (DR2)

SE KONCERTPROGRAM

Koncerten kan også opleves den 19. maj 2022 klokken 20.00. Læs mere her
Koncerten kan også opleves den 21. maj 2022 klokken 20.00. Læs mere her

Hollywood Galla koncertprogram

Dette er kun et uddrag. Se det fulde program ovenfor!

Vært

Ane Cortzen

Solist

Andrea Lykke Oehlenschlæger

Solist

Diluckshan Jeyaratnam

Dirigent

Ludwig Wicki

Orkester

DR Symfoniorkestret

Kor

DR Juniorkoret

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter