0Din kurv er tom
Aflyst

Homayoun Shajarian

16. nov '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Homayoun Shajarian

Event er afholdt

med Siavash Orchestra

Oplev en af de mest bemærkelsesværdige vokalister inden for persisk musik, når Homayoun Shajarian gæster Koncertsalen. Med sig har han Siavash Orchestra dirigeret af Arash Gooran. Sammen vil de fremføre værket BE-RANGE-SEDA. Glæd dig til en helt særlig aften med nogle de allerbedste klassiske kunstnere fra Iran.

Koncerten er desværre aflyst. Meddelelse fra arrangøren:
Vi beklager at måtte meddele, at Homayoun Shajarians planlagte koncertturné, desværre bliver aflyst på grund af udfordringer i forbindelse med situationen i Iran. Din koncertbillet bliver refunderet.

Homayoun Shajarian blev født i Teheran i 1975 og er søn af den berømte sanger inden for traditionel iransk musik, Mohammad Reza Shajarian. I en ung alder lærte han iransk percussion og traditionel sang. Efter at have gået på musikkonservatoriet i Teheran valgte Homayoun Shajarian violinen som sit professionelle instrument.

I 1991 akkompagnerede han sin far ved koncerterne for AWAZ’ musikgruppe i Amerika, Europa og Iran ved at spille tonbak, og fra 1999 begyndte han også at være med på vokal.

Shajarians første værk kaldet NASIME VASL blev udgivet i 1999. Frem til nu har han udgivet utallige værker som solist og i samarbejde med kendte indenlandske og udenlandske kunstnere.

Arash Gooran er en iransk dirigent og kunstnerisk leder, komponist og pianist. Han er uddannet fra musikkonservatoriet i Teheran og arbejder nu som dirigent af Tehran Philharmonic Orchestra.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere