DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Udsolgt

Honeck & Sjostakovitjs 5.

26. nov '20 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Honeck & Sjostakovitjs 5.

Event er afholdt

Honeck & Sjostakovitjs 5.

DR Symfoniorkestret præsenterer to kraftfulde værker sammen med gæstekunstnere i verdensklasse, dirigenten Manfred Honeck og violinisten Augustin Hadelich. Sibelius’ violinkoncert er besættende intens musik, og Sjostakovitjs mægtige 5. symfoni skildrer kampen for frihed.

OBS: Dirigenten Manfred Honeck erstatter Vasily Petrenko ved denne koncert, og Sjostakovitjs 5. symfoni opføres i stedet for den 4. symfoni.

Velkommen til en aften med to af de flotteste dramaer fra det 20. århundredes musik.

Sjostakovitjs Symfoni nr. 5 er skrevet i Sovjetunionen under Stalin-tiden, hvor den personlige frihed kun var en drøm. I symfonien giver Sjostakovitj os sit private budskab om tyranniet og kampen for friheden. Det er knusende stærk musik, fortalt af et øjenvidne til verdenshistorien og fortolket af den østrigske verdensdirigent Manfred Honeck.

Endnu et verdensnavn er den altid betagende violinist Augustin Hadelich, der er solist i Sibelius’ ekstatiske Violinkoncert. ”Jeg var tryllebundet af Hadelichs rene og poetiske spil” skrev Politikens anmelder efter Augustin Hadelichs optræden i Koncerthuset sidste år.

Koncerten kan også opleves den 27. november 2020 klokken 19.30. Læs mere her

Se orkesterlisten her

Se program her

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Sibelius

Violinkoncert

Sjostakovitj

Symfoni nr. 5

Dirigent

Manfred Honeck

Solist, violin

Augustin Hadelich

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter