0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Hr. Skæg

26. sep '20 kl. 14:00

Koncertsalen

Hr. Skæg

Event er afholdt

Hr. Skægs Hotel

Hr. Skæg har åbnet sit helt eget hotel i Koncertsalen. På hotellet møder man mennesker fra hele verden, og det er ikke altid lige let at forstå, hvad de vil. Ved hjælp af musik og sang kan det dog være, at engelsk faktisk ikke er så svært, som folk går og tror.

Koncerten med Hr. Skægs Hotel den 17. maj 2020 kl. 11.00 er udsat til den 26. september 2020 kl. 11.00. Har du billet til koncerten, er du blevet kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. covid-19

Er du mellem 2 og 99 år, og i humør til at grine, gyse, synge, danse og blive klogere? Så er ”Hr. Skægs Hotel” et show som du ikke bør gå glip af.
Som altid med Hr. Skæg, handler det om at lære, men først og fremmest skal det være sjovt og spændende!
Læring opnås bedst, når man har det godt, og showet i Koncertsalen er designet til at give børnene succesoplevelser. Det giver selvtillid at opdage, at man kan mere end man tror, og i Hr. Skægs Hotel lærer børnene, at det godt kan lade sig gøre at forstå hinanden, selvom de ikke taler samme sprog.
Sammen med sin makker Vinter har Hr. Skæg begået en serie spritnye sprogsange, som selvfølgelig indgår i showet. De handler om simple begreber som ”Good morning” og ”Left and right”, men også om at udfordre børnene til at sige et fremmedord, selvom det er lidt specielt – som i sangen ”Du kan ikke sige Bonjour”.
Velkommen til Hr. Skægs Hotel i Koncertsalen!

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud