0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Hr. Skæg Synger

23. okt '21 kl. 10:00

Koncertsalen

Hr. Skæg Synger

Event er afholdt

Hr. Skæg Synger

Kom og hør sange fra Hr. Skægs Hotel i Koncertsalen med adskillige afstikkere til det velkendte sangkatalog, som har hittet på Ramasjang gennem de sidste tretten år, til en ganske særlig Hr. Skæg koncert!

Hr. Skæg har brug for at fortælle om alt det, der er sket i hans verden siden han måtte gå i karantæne på sit hotel. Man kommer til at tænke på mange ting, når man sådan sidder og skal passe på hinanden hver for sig. Heldigvis har han sin gode ven Vinter til at hjælpe sig med at få tungen på gled og de to venner kommer omkring både det skræmmende, det finurlige, det triste, det sjove og det eventyrligt skønne, mens de snakker og synger sig gennem historier fra verdens underligste tid. Kom og hør sange fra Hr. Skægs Hotel i Koncertsalen med adskillige afstikkere til det velkendte sangkatalog, som har hittet på Ramasjang gennem de sidste tretten år, til en ganske særlig Hr. Skæg koncert!

Hr. Skæg siger selv: “Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg har SAVNET at møde nogen rigtige, levende, virkelige børn og voksne og mærke at de har det ok og vide at de findes. Og selvom vi ikke kan kramme og high five og danse og snakke sammen som normalt, så véd jeg at vi kan få en fantastisk festlig eftermiddag sammen. Gid, gid, GID vi ses.”

Tag hele familien med til en underholdende koncert som alle aldre kan få noget ud af. Som i ALLE!

Koncerten kan også opleves den 23. oktober 2021 klokken 13.00. Læs mere her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter