DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Hr. Skægs Juleønske

19. dec '20 kl. 13:00

Koncertsalen

Hr. Skægs Juleønske

Ekstrashow

Julen er en travl tid og det gik da også stærkt med billetterne til Hr. Skægs første show. Men nu kan du igen komme med når Hr. Skæg og hans makker Vinter inviterer Danmarks klogeste publikum indenfor i Koncertsalen til et ekstrashow fuld af julesjov og sange med et juletwist.

Hr. Skæg fra DR’s Ramasjang, er kendt af børn landet over som garant for et show der både indeholder uforglemmelig musik, en historie fuld af sjove og lærerige forviklinger og stor publikums-inddragelse.

Sammen med sin makker Vinter, tager Hr. Skæg hul på julen og inviterer publikum til at hjælpe med at løse dilemmaet omkring de forventninger som juleforberedelser og især tanken om gaverne sætter i gang.
Med sange (som vil være kendt fra 10 års børnefjernsyn – med et juletwist), og støtte fra Danmarks klogeste publikum, lykkes det Vinter at hjælpe Hr. Skæg med at få opfyldt sit juleønske.

Tag hele familien med til en underholdende koncert som alle aldre kan få noget ud af. Der er altså ingen grund til at skåne sin familie for et møde med Hr. Skæg og en mulighed for at ønske hinanden en glædelig jul. Vi håber at ses i DR Koncertsalen.

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere