0Din kurv er tom

Hr. Skægs Juleønske

19. dec '21 kl. 10:00

Koncertsalen

Hr. Skægs Juleønske

Hr. Skægs Juleønske

Hr. Skæg og hans makker Vinter inviterer alle børn ud i DR Koncerthuset for at hjælpe dem med at løse det store juledilemma. Det bliver et juleshow fuld af sjov og sange med et juletwist.

Hr. Skæg behøver ingen nærmere introduktion, hvis man er barn i Danmark. Gennem mere end et årti har han huseret på Ramasjang, hvor han med sin begejstrede nysgerrighed, galopperende fantasi og en imponerende serie fantastiske sange har gjort læring til et plusord i børnenes univers.

Når Hr. Skæg besøger DR Koncerthuset byder det altid på en masse uforglemmelig musik, historier fulde af sjove og lærerige forviklinger og stor publikumsinddragelse.

Sammen med sin makker Vinter, tager Hr. Skæg hul på julen 2021 og inviterer publikum til at hjælpe med at løse dilemmaet, omkring alle de forventninger som juleforberedelser og især tanken om gaverne sætter i gang.

Med sange som er kendt fra 10 års børnefjernsyn og som får et juletwist, samt støtte fra Danmarks klogeste publikum, lykkedes det forhåbentlig Vinter at hjælpe Hr. Skæg med at få opfyldt sit juleønske.

Tag hele familien med til en underholdende koncert som alle aldre kan få noget ud af. Som i ALLE!

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud