0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: Anton Walter

Hugo Helmig

31. mar '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Hugo Helmig

Event er afholdt

Hugo Helmig

Danmarks nye store pophåb Hugo Helmig har på rekordtid bevist sit musikalske værd og udsender sit længe ventede debutalbum ”Juvenile” til marts. Nu har hele landets musikelskere en unik chance for at opleve ham i DR Koncerthusets smukke Koncertsal.

Hugo Helmig har på få år etableret sig som et af Danmarks allerstørste pop-talenter både med imponerende 30 millioner streams alene på Spotify fordelt på singlerne ”Eyes Wide Shut”, ”Times of War” og ”Please Don’t Lie” fra debut EP’en ”Promise” samt seneste single ”Wild”, hvoraf de to sidstnævnte var de henholdsvis 2. og 4. mest spillede sange på danske radiostationer i 2018.

Den blot 20-årige århusianske hitmager, fuldender de sidste års succes med udsendelsen af sit debutalbum ”Juvenile” 1. marts – men selvom teenageårene for nyligt er overstået for Hugo Helmig, så føler sangskriveren sig ikke nødvendigvis voksen af den grund.

Debutalbummets 11 sofistikerede popsange, der effektfuldt blander elementer fra såvel R&B og blues og selvfølgelig de catchy omkvæd fra poppens univers, kredser netop om at være at være ung og forsøge at få overblik over tilværelsen – og alt det, der følger med kærligheden.

Hugo Helmig udtaler selv om titlen ”Juvenile”:

”Ordet beskriver mig ret godt. Efter min opfattelse er det en ung person, som måske endda er lidt barnlig. En person som ikke altid ved, hvad han laver, men som vokser langsomt og forsøger at få det hele til at give mening. Der er jeg lige nu. Ikke rigtig ung, men heller ikke rigtig voksen.”

Udover de flotte streamingtal og et hav af priser heriblandt ”Årets Nye Navn” og ”Årets Hit” til Gaffa Prisen 2018 står musikeren stærkt i folks bevidsthed som en yderst kompetent og nærværende livemusiker, da han med sit velspillende orkester alene i 2018 har rundet over 70 koncerter i Danmark og udenfor landets grænser – derfor kan man roligt konstatere, at publikum får noget for pengene, når Hugo Helmig og hans band står klar i Koncertsalen med splinternyt materiale.

Support: Anton Walter

Den unge sanger og sangskriver fra Amager er et hidtil ubeskrevet blad i det danske poplandskab, men hans debutsingle ’Min Dag’ har nu streamet over 250.000 gange.

Netop ‘Min Dag’ singlen oser af selvtillid og musikalsk overskud, som er sjældent set for en artist og sangskriver, der blot er midtvejs i sine teenageår. Anton Walter skriver popsange om at være ung midt i byen.

Efter succesen som opvarmning til Hugo Helmigs udsolgte koncert i Lille VEGA d. 19. december i 2018, har Hugo nu valgt at Anton Walter skal med ham rundt i Danmark og spille support bl.a. i Koncertsalen.

Support

Anton Walter

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere