Udsolgt

Hun Solo

19. mar '17 kl. 20:00

Studie 2

Hun Solo

Event er afholdt

Hun Solo

HUN SOLO er koncertaftener, hvor fem forskellige kvindelige artister spiller hver sin solo-koncert. Konceptet er sat i søen med ønske om at sætte spot på flere af de mange kompetente, interessante og markante kvindelige kunstnere, der findes i musiklandskabet.

Med Eivør Pálsdóttir, Hannah Schneider, Penny Police, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi

Eivør Palsdottir er en unik vokalist, instrumentalist og sangskriver, med en stemme af udsædvanlig skønhed og kraft. Med rod i en færøsk tone, bevæger hun sig ubesværet gennem mange genrer. Hun har været nomineret til et hav af priser i og udenfor Danmark, senest DMA JAZZ 2016, hvor hun vandt årets bedste vokal udgivelse.

Hannah Schneider skaber melankolsk og legende indiepop med kærlighed til singer/songwriter traditionen og fascination af elektroniske samples og beats. Hannah er desuden den ene halvdel af den elektroniske duo AyOwA, som lige i øjeblikket er i heftig rotation på DR’s kanaler, såvel som engelske BBC

Penny Police udgiver nyt album i 2017, – et album med sjælfuld, drømmende indiepop båret af elektroniske elementer. Penny Police har tidligere udgivet tre EP’er samt debutalbummet ”The Broken, The Beggar, The Thief” fra 2012, som bragte hende forbi blandt andet VEGAs udvalgte, SPOT Festival og Öresundsfestival.

Nana Jacobi har ry for at levere gåsehudsfremkaldende liveoplevelser, og spiller melodisk, filmisk, sensuel pop. Hendes seneste album EXPANDER skabte overskrifter som “en modig stemme” og “en inspireret outsider tæt på mainstream”. Nana har også markeret sig som nuanceret debattør omkring den lave andel af kvinder i musikbranchen.

Kirstine Stubbe Teglbjærg, tidligere Blue Foundation- sangerinde, skaber de smukkeste møder mellem drøm og støj. Kirstine udgav for 3 år siden soloalbummet Hamskifte til anmelderroser som “afsindigt smukt” (Berlingske) og “nærmest overjordisk” (Soundvenue) Teksterne er dansk poesi af høj klasse

Hver kunstner går alene på scenen med al den intimitet og intensitet, det indebærer. Dette giver en helt særlig kunstnerisk og performativ oplevelse. Man vil derfor komme til at opleve fem unikke liveoptrædener med hvert sit særegne, musikalske udtryk.

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere