0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

HUSH & Danmarks Underholdningsorkester – Symfonisk Tour

24. apr '19 kl. 20:00

Koncertsalen

HUSH & Danmarks Underholdningsorkester – Symfonisk Tour

Event er afholdt

HUSH

Med over 100.000 solgte album i karrieren og 25.000 koncertbilletter i alene i 2018 er country- og pop-duoen HUSH i sandhed blevet folkeeje. I 2019 kan du opleve dem i Koncertsalen som et led af deres forårsturné med Danmarks Underholdningsorkester.

Syv af landets helt store koncertsale lægger hus til, og HUSH lægger ikke skjul på, at de ser frem til samarbejdet med et af Danmarks mest anerkendte symfoniorkestre.

Sangerinde Dorthe Gerlach siger:
“Vi har turneret med vores eget band og senest helt akustisk her i efteråret. Men at stå på scenen med Underholdningsorkestret i ryggen bliver virkeligt en ‘once in a lifetime’ oplevelse! Det sus du mærker fra sådan et orkester er helt ubeskriveligt, og jeg glæder mig til at udforske de mere filmiske farver i musikken”

Tilbage i 2011 mødtes HUSH og Underholdningsorkestret én enkelt magisk aften i forbindelse med en radioudsendelse i Koncertsalen. Koncerten blev foreviget på et live-album. Lige siden har de drømt om at arbejde sammen igen. Både for at komme længere ind i musikken og længere ud i landet med en fælles turné. Til foråret sker det endelig!

På turnéen kan du opleve HUSHs smukke americana og pop-country i et helt nyt format, hvor Danmarks Underholdningsorkester drysser symfonisk magi og ekstra stjernestøv over duoens sange. Dorthe Gerlach, HUSHs karismatiske og humoristiske sangerinde vil tage publikum med på rejse gennem en ny dimension af duoens univers med både nyfortolkninger af deres egne sange og glimt fra ”Toppen af Poppen”.

HUSH har bevist med deres salgshistorik på koncertbilletter, at de er en duo, som i dén grad skal opleves live. Det er velkendt på spillestederne og hos deres trofaste publikum, og det blev ikke mindst cementeret i 2018, hvor bandet spillede flere udsolgte turnéer ovenpå udgivelsen af deres seneste album ”SAND”. Koncertanmelderne skrev blandt andet:

*****   “Ren magi” Gaffa

*****   “Hush flyver højere end nogensinde” Fyens Stiftstidende

****      “Decideret smertestillende” Aarhus Stiftstidende

*****   “Dorthe Gerlach er et fund på en scene” Randers Amtsavis

Siden tiden i DR har Danmarks Underholdningsorkester markeret sig med en række nyskabende koncertsamarbejder – blandt andet en flot anmeldt koncertrække med Mads Langer i løbet af sommeren 2018.

Andreas Vetö, direktør for orkesteret, udtaler om samarbejdet med HUSH:

Det er en kæmpe fornøjelse at skulle på turné med HUSH. Dorthe og Michael har lavet noget af de seneste års bedste danske folk-pop, og med vores fælles historie føles et samarbejde helt naturligt. Danmarks Underholdningsorkester glæder sig til at møde det danske publikum i selskab med HUSH og en masse fantastisk musik.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere