Udsolgt

HUSH

29. nov '17 kl. 20:00

Studie 2

HUSH

Event er afholdt

HUSH

Til efteråret vender HUSH endeligt tilbage. Duoen er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country. HUSH fløj i 2004 direkte ind i danskernes bevidsthed med en nordisk, stemningsfyldt lyd og ikke mindst Dorthe Gerlachs smukke vokal i front.

I 2004 tog HUSH danskerne med storm med debutalbummet “A Lifetime”. HUSH fløj direkte ind i danskernes bevidsthed med en unik stemningsfuld, nordiske americana-lyd og ikke mindst Dorthe Gerlachs smukke vokal i front.

Det gik ikke udlandet ubemærket hen, at HUSH fløj ind på den danske albumhitlistes førsteplads, at de modtog hele fem nomineringer til Danish Music Awards. Duoen befandt sig derfor hurtigt på turnéer i England, Tyskland, Italien og Canada. Et udlandseventyr som blev toppet af med den prestigefulde europæiske Border Breakers Award, for bedste salg udenfor hjemlandet.

HUSH har udgivet fire studiealbums og senest i 2012, et live-album med det hedengangne DR UnderholdningsOrkestret. De sidste par år, har duoen helliget sig andre projekter, bl.a. har Dorthe Gerlach udsendt sit succesfulde debut-soloalbum ”Natlys”.

Nu er HUSH endelig tilbage, og kan opleves live til efteråret, i DR Koncerthusets Studie 2.

 

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere