0Din kurv er tom

Hyukoh

19. apr '20 kl. 21:00

Studie 2

Hyukoh

Hyukoh

Det fremadstormende koreanske indie-rockband HYUKOH kommer til Studie 2 i slipstrømmen af deres internationale gennembrud med koncerter rundt i verden bl.a. med stop på de allerstørste festivaler som Coachella, Lowlands og Pukkelpop.

HYUKOH er et koreansk indie-rockband som startede i 2014. Gruppen består af OHHYUK (vokal, guitar, producer), DONGGEON (bass), HYUNJAE (guitar) og INWOO (trommer). Kort efter deres debut fik bandet deres store mainstream gennembrud, ikke kun i Korea, men globalt, hvilket er sjældent og yderst bemærkelsesværdigt for et koreansk band, som bevæger sig i indierock-genren.

HYUKOHs udtryk er essensen af ungdom. De er vilde og frie, men også tomme og forladte. De har deres egen unikke stil, både når det kommer til musik, tøj og deres optrædener. Med deres første to EP’er ”20” og ”22” og deres første fuldlængde album ”23” opnåede gruppen stor succes. Derefter udgav de deres tredje EP ”24: How To Find True Love And Happiness” i 2018, som gik #1 på flere streamingtjenester og vandt flere awards.

Efter store succes med udgivelserne drog HYUKOH ud på deres ”24 : How To Find True Love And Happiness Tour”, hvor de besøgte 50 byer i Asien, Nordamerika og Europa.

I 2019 optrådte de på flere anerkendte internationale festival såsom Coachella, Lowlands, Pukkelpop og mange flere.

Nu arbejder de på deres nye album som udkommer i starten af 2020 og senere næste år står HYUKOH for første gang på dansk grund, når de introduceres for det danske publikum til foråret 2020 i Studie 2.

Her kan du stifte bekendtskab med HYUKOH og et af deres største numre ”Tomboy”:

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere