0Din kurv er tom
Support: Klaptrae

IAMJJ

29. nov '19 kl. 21:00

Studie 2

IAMJJ

Event er afholdt

IAMJJ

Danske IAMJJ står efter få år succesfuldt på den danske musikscene og med et stort internationalt potentiale. Crooner-vokalen er dyb og intens og matcher bandets genkendelige hits som ”Homer” og Hitomalo” perfekt, når de leveres i Studie 2’s rammer.

IAMJJ besidder noget helt specielt, som ikke mange andre folk/rock-orkestre mestrer på de nordiske breddegrader. Herhjemme har de på baggrund af blot en ep og debutalbummet ”Bloody Future” fra 2018 høstet fans fra nær og fjern og sikret sig kritikernes hæder med flotte anmeldelser for flere af deres intense koncerter over de seneste år.

IAMJJ har derudover været fast inventar på P4 og P6 Beat. Sange som ”Homer” og ”Hitomalo” er ikke typiske skiveskårede hits – ikke desto mindre har de sammenlagt været i heftig rotation på de to ovennævnte radiostationer med over 4000 afspilninger sammenlagt.

Når IAMJJ træder ind på scenen i DR Koncerthuset er det ikke første besøg, da de tilbage i 2017 henrykte aftenens fremmødte publikum og BT’s udsendte anmelder, som beskrev mødet med bandet således;

”P6 Beat-værterne havde skabt forventninger om ”aftenens dybeste stemme”, men alligevel sparkede den 23-årige, danske sangskriver IAMJJ med band benene væk under en stor del af publikum som en gravrøst, der kunne gøre døde levende”

IAMJJ har på deres udgivelser et fast greb det kompromisløse og leverer oprigtige sange med melodier af international karakter. På tekstsiden tumles der med tunge, livseksistenselle emner og en melankoli, der er så hårrejsende, at man har svært ved at tro, at sangene er skabt af et ungt, dansk band.

I DR Koncerthusets Studie 2 kan publikum med andre ord forvente sig en uovertruffen koncert, hvor IAMJJ bringer hele følelsesregistret i spil og leverer en samling af stærke, skæve sange fremført af den dybe, signifikante crooner-vokal fra bandets frontmand og sangskriver.

Tilblivelsen af de sange, som IAMJJ kommer med i DR Koncerthuset og liner op for det fremmødte publikum, er skabt ud fra devisen om, at der skal være noget ultimativt på spil, som IAMJJ selv uddyber:

”Jeg skriver bedst, når jeg har gjort noget forkert, eller har noget at bevise. Der, hvor du står på en slagmark, og alle dine venner er døde, og alle pilene kommer imod dig. Det er de sekunder, jeg laver musik til. Det er musik, der svarer til det sidste måltid på dødsgangen. Der hvor det smukke og det grimme smelter sammen.”

IAMJJ er ikke bange for at udpege deres inspirationskilder og stiller sig gerne på skuldrene af de største navne som Nick Cave og Leonard Cohen inden for musikken og billedkunstnere som Damien Hirst og Tal R.

GAFFA hører til blandt et af de medier, som har røst IAMJJ til skyerne bl.a. kvitterede de med 5/6 stjerner:

https://gaffa.dk/anmeldelse/128326/kan-jeg-fa-en-omgang-mere-med-iamjj/

For et nærmere bekendtskab med IAMJJ kan ventetiden frem mod koncerten bruges til at tjekke musikvideoen ud til hitsinglen ”Homer”:

Support: Klaptrae

Bag Klaptrae befinder den elektroniske sangskriver Laurits Steinberg sig. Her er det stemningsfyldte knitrende fragmenter og en æstetik, der pendulerer mellem et drømmende, folket og elektronisk univers, der tilsammen danner en højere enhed i Klaptraes eftertænksomme og følelsesladede univers.

Om musikken udtaler Steinberg: “I Klaptrae dyrker vi at perfektionere det uperfekte. Her overlever de første ”grimme” optagelser stort set altid. Det minder mig om, hvordan sangen blev født, og hvor langt den er kommet.”

I sommeren 2019 udgav Klaptrae singlerne “Beach Life” og “Cocoa”, der blev taget godt imod af apple music “best of the week”, radiokanalerne P3 og P6 samt forskellige nyhedsartikler i ind- og udland. Klaptrae har optrådt på bl.a. Carpark Festival, Lydfest, Oppenheimer Festival og på UHØRT Festival blev koncerten udnævnt som værende blandt de 5 bedste af både Undertoner og Musik Mig Blidt.

Hvordan Klaptrae så lyder, kan du se og lytte nærmere her i denne live session:

Support

Klaptrae

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere