0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Ida Corr

4. apr '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Ida Corr

Event er afholdt

Ida Corr

I kølvandet på et år, der blev kickstartet af en medvirken i Toppen af Poppen, diverse TV optrædener og en fuld booket turnekalender melder Ida Corr nu sin ankomst i magiske Koncertsalen.

Ida Corr prøver kræfter med Koncertsalen

Ida Corr er pt. akuel aktuel med singlen The Morning After, der er første skridt i et nyt forløb af nye udgivelser, hvor Ida prøver kræfter med en mere organisk og varm lyd.

Ida Corr har brugt det meste af 2017 på at turnere rundt i det danske land, senest på en lang række festivaler, hvor publikum har taget varmt imod hende. Nu glæder den karismatiske danske sangerinde sig til at besøge Koncertsalens magiske rammer.

Ida Corr sang i en årrække kor for Gnags, Sanne Salomonsen og andre store danske navne, før hun i 2005 debuterede med sit første soloalbum Streetdiva. I 2007 fik hun et internationalt klubhit med singlen Let Me Think About It. Ida Corr har rødder i Gambia, og det viser sig ikke bare i hendes smukke glød men også i hendes varme stemme. Ida Corr elsker fest og farver og bringer altid et højt tempo og masser af godt humør, når hun indtager en scene, så der er dømt forår i Koncertsalen til april.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere