DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Iliza Shlesinger

10. dec '20 kl. 17:00

Koncertsalen

Iliza Shlesinger

The Forever Tour – ekstrashow

Iliza Shlesinger er en af de mest populære komikere i sit amerikanske hjemland, og hun har efterhånden også erobret store dele af verden. Hun er ligeledes populær i Danmark, hvor hendes første show på dansk jord i Koncertsalen blev hurtigt udsolgt - derfor tilføjes dette ekstrashow samme dag.

Showet med Iliza Shlesinger den 6. maj 2020 kl. 17.00 er udsat til den 10. december 2020 kl. 17.00. Har du billet til showet, er du blevet kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye showdato.

“If you don’t know who Iliza Shlesinger is, you’re doing life wrong” – Odyssey

Med spidse og sjove observationer omkring mænd, forhold og den store datingverden er amerikanske Iliza Shlesinger en af de mest elskede komikere i hjemlandet. Hun er mester i social satire med et feministisk afsæt, og hendes evne til at oversætte komplekse følelser til humoristiske øjeblikke har gjort Iliza Shlesinger vanvittig populær, og hendes dedikerede og loyale fanbase er konstant voksende.

Iliza Shlesinger startede karrieren i den verdensberømte comedy-klub The Improv i Hollywood, og der gik ikke længe før TV-branchen fik øjnene op for det unge comedytalent. De næste par år medvirkede Iliza Shlesinger i flere TV-serier, og i 2008 blev hun den første kvindelige vinder af ”Last Comic Standing”. Fire år senere havde den første af hendes nu fem specials premiere på Netflix.

I 2019 havde Iliza Shlesingers seneste Netflix special ”UnVeiled” premiere, hvor hun tager sine fans med på sin morsomme rejse ind i ægteskabet.

Ved siden af comedyen plejer Iliza Shlesinger også skuespillerkarrieren og kan blandt andet opleves i den Netflix-filmen ”Spenser Confidential”, hvor hun er i selskab med blandt andre stjerneskuespilleren Mark Wahlberg og den verdensberømte musiker og nu også skuespiller Post Malone.

Udover kører ”The Iliza Shlesinger Sketch Show” Netflix med stor succes, og hun har også sin første bog på CV’et – ”Girl Logic: The Genius and the Absurdity”, som er en samling sjove essays og observationer omkring en selvsikker kvindes tilgang til venskab, singleliv og forhold.

I år kan Iliza Shlesinger endelig opleves på dansk jord, når hun bringer sin ”The Forever Tour” til København og rykker ind i Koncertsalen.

Tilbage i 2017 gæstede Iliza Shlesinger “The Late Late Show With James Cordon”:

 

Iliza’s VIPG “Very Important Party Goblin” Package includes the following:

  • 1 Premium Ticket to the show
    • 1 Post-show Meet and Greet with Iliza Shlesinger
    • 1 Photo with Iliza Shlesinger
    • 1 Autographed Iliza Shlesinger Tour Poster
    • 1 Exclusive Biodegradable VIP Laminate

Ticket Limit – 6 per order.

Merchandise items are collected at the show. Instructions sent 48 hours prior to show

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere