DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Udsolgt

Iliza Shlesinger

10. dec '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Iliza Shlesinger

Udsolgt

The Forever Tour

Iliza Shlesinger er en af de mest populære komikere i USA, og med succesfulde shows på Netflix har hun skabt sig et navn globalt. Nu har du mulighed for at fange hendes knivskarpe comedy, geniale parodier og hylende morsomme samfundsbetragtninger i Koncertsalen. Der er venteliste på dette show, men et ekstrashow samme dag er annonceret.

Showet med Iliza Shlesinger den 6. maj 2020 kl. 20.00 er udsat til den 10. december 2020 kl. 20.00. Har du billet til showet, er du blevet kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye showdato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. covid-19

Du har mulighed for at købe billetter til ekstra showet kl. 17.00 her

“If you don’t know who Iliza Shlesinger is, you’re doing life wrong” – Odyssey

Med spidse og sjove observationer omkring mænd, forhold og den store datingverden er amerikanske Iliza Shlesinger en af de mest elskede komikere i hjemlandet. Hun er mester i social satire med et feministisk afsæt, og hendes evne til at oversætte komplekse følelser til humoristiske øjeblikke har gjort Iliza Shlesinger vanvittig populær, og hendes dedikerede og loyale fanbase er konstant voksende.

Iliza Shlesinger startede karrieren i den verdensberømte comedy-klub The Improv i Hollywood, og der gik ikke længe før TV-branchen fik øjnene op for det unge comedytalent. De næste par år medvirkede Iliza Shlesinger i flere TV-serier, og i 2008 blev hun den første kvindelige vinder af ”Last Comic Standing”. Fire år senere havde den første af hendes nu fem specials premiere på Netflix.

Tidligere på året havde Iliza Shlesingers seneste Netflix special ”UnVeiled” premiere, hvor hun tager sine fans med på sin morsomme rejse ind i ægteskabet.

Ved siden af comedyen plejer Iliza Shlesinger også skuespillerkarrieren og kan blandt andet opleves i den Netflix-filmen ”Spenser Confidential”, hvor hun er i selskab med blandt andre stjerneskuespilleren Mark Wahlberg og den verdensberømte musiker og nu også skuespiller Post Malone.

Udover kører ”The Iliza Shlesinger Sketch Show” Netflix med stor succes, og hun har også sin første bog på CV’et – ”Girl Logic: The Genius and the Absurdity”, som er en samling sjove essays og observationer omkring en selvsikker kvindes tilgang til venskab, singleliv og forhold.

I år kan Iliza Shlesinger endelig opleves på dansk jord, når hun bringer sin ”The Forever Tour” til København og rykker ind i Koncertsalen.

Tilbage i 2017 gæstede Iliza Shlesinger “The Late Late Show With James Cordon”:

Iliza’s VIPG “Very Important Party Goblin” Package includes the following: – UDSOLGT
• 1 Premium Ticket to the show
• 1 Post-show Meet and Greet with Iliza Shlesinger
• 1 Photo with Iliza Shlesinger
• 1 Autographed Iliza Shlesinger Tour Poster
• 1 Exclusive Biodegradable VIP Laminate

Ticket Limit – 6 per order.

Merchandise items are collected at the show. Instructions sent 48 hours prior to show

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere