Venteliste

INTERPOL

27. aug '17 kl. 20:00

Koncertsalen

INTERPOL

Event er afholdt

Interpol

Interpol kommer til DR Koncerthuset i på særlig ”Anniversary Tour”, for at markere 15-år for debutalbummet ”Turn On The Bright Lights” fra 2002.

De brooklynbaserede indierockere giver en håndfuld eksklusive koncerter til sommer, hvor albummet bliver spillet i dets fulde længde.

Interpol blev dannet i 1997 og var en del af den indierockbølge, der også begavede rockentusiaster verden over med bands som The Strokes og The National i start-nullerne. Paul Banks’ interessante tekstunivers og særegne vokal har sammen med bandets karakteristiske guitarriffs har været med til at gøre Interpol til et af de største bands, der er udsprunget fra New York inden for indierockens verden.

Interpol blev dannet af Daniel Kessler (guitar) og Greg Drudy (trommer), der mødte hinanden, mens de studerede filosofi i New York. Paul Banks kom hurtigt med på vokal, og en trio var dannet. Drudy forlod dog allerede Interpol i 2000, men blev hurtigt erstattet af Sam Fogarino som ny trommeslager. Når Interpol spiller live, har de Brandon Curtis med på keys og Brad Truax med på bas.

For fem år siden udkom ”Turn On The Bright Lights” i en 10-års jubilæumsudgave, hvor alle numre er remasterede og B-siden blandt andet indeholder sange som ”Specialist”, der var med på bandets tredje EP, men ikke kom med på debutalbummet tilbage i 2002.

Dedikerede fans af Interpol kan godt glæde sig, da den specielle jubilæumskoncert i Koncerthuset søndag den 27. august bliver en tur ned ad memory lane, og samtidig kan fungere som en appetitvækker, da Interpol p.t. er i færd med at arbejde på nyt materiale, der bliver udgivet i 2018.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Afbestilling og rettelser til reservation

Hvis du bliver forhindret i at komme ud i koncerthuset, kan du sagtens afbestille din bordplads i vores restaurant. Læs mere om, hvordan du gør dette.

Mere

Hittegods

Er du kommet til at efterlade eller glemme nogle ejendele på dit sidste besøg? Her finder du telefonnummeret til vores hittegodskontor.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere