0Din kurv er tom

Iris Gold

22. okt '22 kl. 21:00

Studie 2

Iris Gold

Iris Gold

Sidst Iris Gold stod på scenen i DR Koncerthuset, var det til det storslåede show Black Voices. Nu vender den Toppen af Poppen-aktuelle sangerinde tilbage på egne ben og får dansegulvet i Studie 2 til at koge over med sin smittende energi og karakteristiske lyd.

Iris Gold er en unik live-performer med et afsmittende højt energiniveau, som er kendt for at kunne få ethvert publikum op af stolene. Hendes karakteristiske lyd er præget af hendes multikulturelle baggrund og er et genremix alt fra af hiphop, funk, pop og rock i et farverigt og eklektisk lydunivers.

I februar 2022 udkom Iris Gold med singlen ”Crushed Velvet”; en sang, som er kraftigt inspireret af Prince og et klasseeksempel på hendes ubesværede sammenfletning af forskellige genrer. Sangen er ligeledes seneste musikalske udspil i hendes samarbejde med den prisvindende sanger, sangskriver, musiker og Eurythmics-medstifter Dave Stewart.

Iris Gold er en artist som lever og leverer budskabet ”at have frihed til at være lige præcis den, du er”. Det at skille sig ud og være anderledes er helt essentielt for Iris Gold og hendes udvikling som artist.

Allerede inden hun havde udgivet sit debutalbum ”Planet Cool”, havde verden fået øjnene op for hende og om hendes evner på scenen og hun har igennem karrieren markeret sig i både ind- og udland som en gedigen liveperformer, hvor hun spillet på et hav af festivaler og åbnet for verdensstjerner som Robbie Williams, Taylor Swift, Miguel og Doja Cat.

Et friskt pust til den danske musikkultur er dét Iris Gold leverer ved sine udgivelser og koncerter.

Sådan så det ud sidst Iris Gold stod på scenen i DR Koncerthuset med Black Voices

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter