0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Isam B

7. feb '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Isam B

Event er afholdt

Isam B

Karismatiske Isam B kommer igen forbi DR Koncerthuset efter sin udsolgte koncert i Studie 2 i 2018. Den nye koncert finder sted i Koncertsalen, hvor publikum kan nyde Outlandish-sangerens særegne vokal, stærkeste hits og helt nyt materiale fra det aktuelle udspil "Lost For Words".

Isam B er leveringsdygtig, når det kommer til unikke koncertoplevelser – derfor er der også tale om en meget speciel aften i selskab med en af landets absolut største stemmer, når musikeren med sit band indtager DR Koncertsalen. Isam B vil komme hele vejen rundt i sit alsidige repertoire med en hit-parade af stjernens egne nye som klassiske sange og nøje udvalgte numre hentet fra Outlandish’s enorme bagkatalog.

DR Koncertsalens publikum kan se frem til Isam B og eget band i absolut topform. De byder på sjælfulde numre, der sætter sig dybt og spidder livets essens og store spørgsmål. Isam B er en historiefortæller, der ikke er sky for at bringe sange med store værdier og personlige temaer med direkte appel til koncertgæsternes hjerne og hjerte.

Mere konkret indeholder setlisten numre fra kommende album ”Lost For Words” tilsat sange fra Isam B’s anmelderroste danske soloudspil ”Institution” bl.a. den smukke nyfortolkning af ”I Danmark er jeg født” – og så ikke at forglemme et dyk ned i Outlandish’s sangskat med numre som ”Aicha”, ”Guantanamo” og ”Walou”.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere