DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Isam B

7. sep '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Isam B

Isam B

Isam B – manden bag den storladne og karakteristiske stemme besøger Koncertsalen med det anmelderroste dansksprogede debutalbum ”Institution” i rygsækken, slidstærke hits og det kommende album ”Til Danmark Er Jeg Kommet” i sigte.

Koncerten med Isam B den 5. maj 2021 er udsat til den 7. september 2021. Har du billet til koncerten, vil du blive kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant, vil dette automatisk blive flyttet til den nye dato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Med et nyt album under opsejling og klassikere fra debutpladen i rygsækken, bliver der både plads til nye og game hits, når Isam B træder ind på scenen i Koncertsalen.

Det er efterhånden 13 år siden, at Isam B udgav sit dansksproget debutalbum ”Institution”, der bl.a. indeholder ny-klassikeren, den smukke fortolkning af H.C. Andersens tekst ”I Danmark er jeg født”.
Nu arbejder den dygtige sangskriver på sit kommende album ”Til Danmark Er Jeg Kommet” forud for hans koncertturne rundt i Danmark og flere af sangene på albummet er allerede blevet udgivet – bl.a. ”Bølger”, som han optrådte med til Melodigrandprix 2020.gaven
Sangene på albummet handler i høj graf om hans fars historie som tilflytter i Danmark. Isam B udtaler om albummets historie:

”Det bliver anekdoter og sange fra gæstearbejdergenerationen til i dag; om deres liv, drømme og håb. Om da de ankom til Danmark i sin tid, og om mødet med en anderledes virkelighed og søgen efter sindsro. Touren bliver derfor en hyldest og anerkendelse af deres indsats”.

Foruden ”Bøger” har man også kunne nyde godt af den omtalte sang ”Ramadan i København” forud for det kommende album. Sangen er lavet sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis og Nana Jacobi og er blevet optaget i den 19. udgave af Højskolesangbogen.

Publikum kan se frem til en intim koncertoplevelse i Koncertsalen, hvor den stilsikre og karismatiske sanger ikke er bleg for at fortælle nogle stærke historier om livet og hverdagen. Han skaber altid sange med store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i livet generelt, hvor det handler om at vække folks bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter