0Din kurv er tom

Isam B

7. sep '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Isam B

Event er afholdt

Isam B

Isam B – manden bag den storladne og karakteristiske stemme besøger Koncertsalen med det anmelderroste dansksprogede debutalbum ”Institution” i rygsækken, slidstærke hits og det kommende album ”Til Danmark Er Jeg Kommet” i sigte.

Med et nyt album under opsejling og klassikere fra debutpladen i rygsækken, bliver der både plads til nye og game hits, når Isam B træder ind på scenen i Koncertsalen.

Det er efterhånden 13 år siden, at Isam B udgav sit dansksproget debutalbum ”Institution”, der bl.a. indeholder ny-klassikeren, den smukke fortolkning af H.C. Andersens tekst ”I Danmark er jeg født”.
Nu arbejder den dygtige sangskriver på sit kommende album ”Til Danmark Er Jeg Kommet” forud for hans koncertturne rundt i Danmark og flere af sangene på albummet er allerede blevet udgivet – bl.a. ”Bølger”, som han optrådte med til Melodigrandprix 2020.gaven
Sangene på albummet handler i høj graf om hans fars historie som tilflytter i Danmark. Isam B udtaler om albummets historie:

”Det bliver anekdoter og sange fra gæstearbejdergenerationen til i dag; om deres liv, drømme og håb. Om da de ankom til Danmark i sin tid, og om mødet med en anderledes virkelighed og søgen efter sindsro. Touren bliver derfor en hyldest og anerkendelse af deres indsats”.

Foruden ”Bøger” har man også kunne nyde godt af den omtalte sang ”Ramadan i København” forud for det kommende album. Sangen er lavet sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis og Nana Jacobi og er blevet optaget i den 19. udgave af Højskolesangbogen.

Publikum kan se frem til en intim koncertoplevelse i Koncertsalen, hvor den stilsikre og karismatiske sanger ikke er bleg for at fortælle nogle stærke historier om livet og hverdagen. Han skaber altid sange med store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i livet generelt, hvor det handler om at vække folks bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter