DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Isam B

31. jan '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Isam B

Isam B

Isam B - manden med den storladne og karakteristiske stemme turnerer i starten af 2021 og genbesøger Koncertsalen, denne gang med sit anmelderroste dansksprogede debutalbum ”Institution”, slidstærke hits og nyt materiale.

Koncerten med Isam B den 3. maj 2020 kl. 20.00 er udsat til den 31. januar 2021 kl. 20.00. Har du billet til koncerten, er du blevet kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. covid-19

Det er 13 år siden, at Isam B udgav sit debutalbum ”Institution”, der bl.a. indeholder ny-klassikeren, den smukke fortolkning af H.C. Andersens tekst ”I Danmark er jeg født”. Albummet viste nyfundne nuancer af sangeren og sangskriverens kunstneriske formåen, og i et nutidigt billede betragtes samlingen af pladens 10 sange som et betydningsfuldt værk i nyere dansk musikhistorie.

I 2007 havde flere af de landsdækkende aviser ”Institution” stemt pladen ind på deres top 10 over årets bedste danske album. Politikens musikanmeldere havde stemt udgivelsen ind på deres sjette plads og deres musikkritiker Ditte Giese beskrev Isam B’s musikalske og litterære gerning som;

”(…)overraskelsesangreb af en plade. Det er ikke alene en modig plade, det er også noget så gammeldags som viser af den samfundskritiske, men bestemt også samfundskærlige slags”

Når den kritikerroste og populære musiker dykker ned i albummet og genopdager kompositionerne, lyrikken og sangene, tager Isam B publikum ved koncerten i Koncertsalen med på en rejse i sangerens mangfoldige musikalske karriere.

Udover sangene fra ”Institution” byder rundrejsen i Isam Bs repertoire på numre fra både solokarrieren og fra sin tid med et af nationens største hiphoporkestre Outlandish. Sammen med tilbageblikket præsenteres publikum for nye sange, herunder ”Ramadan i København”, der tidligere er blevet omtalt, da Isam B sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis og Nana Jacobi havde indspillet den ind til en kommende revideret udgave af Højskolesangbogen på opfordring af Højskolesangbogsudvalget.

Med et historisk tilbageblik på ”Institution”, kan det nævnes, at udspillet var Isam B’s første projekt ved siden af Outlandish. Albummet, der drager tydelige inspirationer fra soul og R&B samt fra danske sangskrivere som Kim Larsen og C.V. Jørgensen, fik som tidligere nævnt mange anmelderroser for Isam B’s poetisk forståelse for det danske sprog og sin karismatiske, fløjlsbløde vokal.

Ligesom de tidligere gange, hvor Isam B har været forbi DR Koncerthuset i forskellige konstellationer, er publikum altid garanteret en intim koncertoplevelse, hvor den stilsikre, karismatiske sanger rammer og rør de tilhørende med sine stærke historier om livet og hverdagen. Han skaber altid sange med store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i livet generelt, hvor det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere