0Din kurv er tom
Venteliste

Isam B – Acapella

29. sep '19 kl. 20:30

Studie 2

Isam B – Acapella

Skriv dig på venteliste

Isam B – Acapella

Kom helt tæt på når Isam B slipper sin formidable stemme løs ved en acapella-koncert. Publikum kan glæde sig til stemningsfyldte versioner af nye sange og de største hits fra ham selv og Outlandish, når et 30-mands kor gør ham selskab i Studie 2.

Blot ord, stemme og sjæl vil være i centrum for koncerten. Sådan kan overskriften for Isam B’s acapella-koncert bedst beskrives – og den populære sanger og sangskriver er leveringsdygtig, når det kommer til unikke koncertoplevelser. Det har han cementeret utallige gange gennem årene først som en del af Outlandish og de seneste år som solo i eget navn, bl.a. med koncerter i DR Koncerthuset.

Den kommende acapella-koncert er absolut ingen undtagelse, da her er tale om en speciel aften i selskab med en af landets absolut mest genkendelige stemmer, der akkompagneres af et kor på intet mindre end 30 mand og intet andet i DR Koncerthusets Studie 2.

Sammen med koret fra LightHouse Gospel, vil Isam B opføre sange fra hele sin og Outlandish’s imponerende karriere samt nyt materiale fra sit seneste album ”Lost for Words”.
Med albummet har Isam B præsenteret publikum for sine seneste sjælfulde numre, der sætter sig dybt og spidder livets essens og store spørgsmål. Tematikker som disse og Isam B’s særegne vokal i smuk samhørighed med et 30-mands orkester er grundessensen for at realisere de høje musikalske ambitioner bag acapella-koncerten.

Om acapella-koncerten udtaler Isam B:

”Det bliver en anderledes koncert, hvor jeg håber at min vision, passion og kærlighed til mit håndværk, holder stik og folder sig ud til noget absolut originalt og unikt.”

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere