0Din kurv er tom
Udsolgt

Isam B

7. okt '18 kl. 20:00

Studie 2

Isam B

Event er afholdt

Isam B

Oplev Outlandish-forsangeren Isam B synge nye sange i en stemningsfuld og eksklusiv koncert. Kom helt tæt på når den karismatiske Outlandish-frontman - Isam B slipper sin formidable stemme løs på helt nye sange og karrierens største hits.

Med de nye numre ”Man with a plan”, ”Life” og ”Smile and pretend” har Isam B leveret masser af stærke singler i løbet af det seneste halve år.
Isam B laver sjælfuld musik, der går dybt ind og spidder livets essens. Han skaber sange med store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet. Det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det smukkeste ud af livet.

Fortryllelsen hos den folkekære sanger forløses på bedste vis når publikum møder det nye materiale. Man kan også godt regne med pragtfulde genhør af højdepunkter som: ”Aicha” , ”Guantanamo”, Walou” og mange andre.

Koncerten opleves siddende i studie 2.

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere