0Din kurv er tom
Support: Bette

Jacob Bellens

21. nov '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Jacob Bellens

Event er afholdt

Jacob Bellens

Glæd dig til en stemningsfuld koncert, når den karismatiske sanger og sangskriver Jacob Bellens gæster Koncertsalen med akustisk trio bestående af cello, bas og klaver. Koncerten kommer i forlængelse af Bellens’ seneste udgivelse Trail Of Intuition.

Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan den ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden og efterlade lytteren bevæget og tørstende efter mere. Bellens, som bl.a. er kendt fra Murder og I Got You On Tape, tager i efteråret på tour hvor han spiller en række fortrinsvis akustiske koncerter med cello, bas og klaver på scenen.

Til koncerten i DR Koncerthuset kan publikum glæde sig til en helt særlig koncertoplevelse, hvor Jacob Bellens spiller udvalgte sange fra sin lange musikalske karriere samt giver en forsmag på nyt uprøvet materiale udvalgt til lejligheden. Han siger selv:

”Jeg glæder mig til at spille disse koncerter, da jeg i noget tid har haft lyst til at prøve denne sammensætning af instrumenter af. Til koncerterne vil jeg udvælge og sammensætte en pulje sange, der passer til udtrykket.”

 Jacob Bellens udgav sit fjerde soloalbum Trail Of Intuition i marts med singlerne One Of A Kind, Renegade og Trail Of Intuition. Jacob Bellens har udgivet albums i forskellige konstellationer siden 2004, herunder 3 albums med duoen Murder, 4 albums som forsanger i I Got You On Tape samt 4 soloplader: The Daisy Age (2012), My Convictions (2014), Polyester Skin (2016) og senest Trail Of Intuition (2018). Af anmelderne bliver han betegnet som “…en af de helt særlige og vigtige figurer i det danske musikmiljø”(Information), og hans stemme, fraseringer og sangskrivning er “… et kapitel for sig” (Politiken).

Support: Bette

Bette er en ny dansk sangerinde. Hendes første nummer udkom i form af en studievideo på YouTube, der fik massive delinger og en anbefaling i Politiken.
Selvom musikken altid har været en stor del af Bettes liv, har hun ikke fortalt andre end sine nærmeste, når hun de seneste par år, har brugt sin tid i studiet på Nørrebro. At synge og skrive var noget hun gjorde for sig selv og at dele det med andre var næsten utænkeligt for hende for et par år siden. Men efter noget tid i studiet med rapper og producer Emil Kruse, udkom hendes første single ”Forstår Dig Nok En Dag” i begyndelsen af 2018.
Siden har hun udgivet sommer-nummeret “Darling”, og hendes første musikvideo til samme sang i midt august. En video optaget i en den nigerianske millionby Lagos. Videoen er lavet i samarbejde med Adidas Originals, og er instrueret – og filmet af hendes venner Sara Frost og fotograf Polina Vinogradova.

Se musikvideoen til ”Darling” her:

Singlen ”Darling” har også fundet vejen ind til P3, hvor de spiller singlen i rotation. Seneste skud på stammen er er dobbeltsinglen ”Væk / Ikke Længere”, der udkom d. 19. oktober

Support: Bette

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere