DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Jacob Dinesen

15. nov '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Jacob Dinesen

Event er afholdt

#ALONEON­THEROAD

Jacob Dinesen - den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme kan opleves i Koncertsalen, når han til efteråret for første gang drager på en anderledes solotour kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.

Ligesom i de “unge dage” har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob Dinesen – derfor drager den toneangivende musiker atter alene afsted på landevejen med touren ”#aloneontheroad”, og Koncertsalen lægger rammerne til et koncertstop undervejs.

Touren er tilmed en invitation fra Jacob Dinesen til sit publikum, hvor han vil tage dem med til en once in a lifetime-solokoncert og helt indenfor i sangskriverens maskinrum til et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA.

Jacob Dinesen startede sin karriere på og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel – kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et livepublikum.

Siden er det gået stærkt for Jacob Dinesen, der nu modtager guld- og platinplader for sine albumudgivelser og giver bragende udsolgte koncerter på de store spillesteder rundt i hele landet.

Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, ser Jacob Dinesen frem til at komme retur tilbage til rødderne og præsentere publikum for det enkle udtryk, guitaren og nyde det tætte nærvær i Koncertsalen.

Jacob Dinesen aflagde et kort visit i Koncertsalen i slutningen af 2019, da han som en del af DR’s Store Juleshow 2019 og ledsaget af DR Symfoniorkestret gav publikum i salen og tv-seerne en medrivende udgave af klassikeren “Go Tell It on the Mountain”:

Koncerten kan også opleves den 15. november klokken 17.00. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 18.november klokken 17.30. Læs mere her

Koncerten kan også opleves den 18. november klokken 20.00. Læs mere her

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter