0Din kurv er tom

Jakob Bro ”Returnings”

14. jul '18 kl. 21:00

Studie 2

Jakob Bro ”Returnings”

Event er afholdt

Jakob Bro ”Returnings”

Seks hjerter i Politiken: Jakob Bros nye album "Returnings" er udråbt til et mesterværk af anmelderne! Nu kan publikum opleve mesterværket fremført i DR Koncerthusets smukke omgivelser, når Jakob Bro, sammen med Palle Mikkelborg, Thomas Morgan og Jon Christensen giver en eksklusiv koncert i DR Koncerthusets Studie 2. Koncerten er et samarbejde med Copenhagen Jazz Festival 2018.

Jakob Bro ‘Returnings’ feat. Palle Mikkelborg, Thomas Morgan & Jon Christensen (DK/US/NO)

Den danske ECM-guitarist Jakob Bro har spillet med så fors.ellige navne som Paul Motian, Tomasz Stanko, Lee Konitz, Andrew Cyrille, Bill Frisell, Joey Baron, Thomas Knak, Jørgen Leth og Palle Mikkelborg. I 2018 er han aktuel med sin forrygende kvartet, der netop har udsendt albummet ‘Returnings’: den store danske, spirituelle trompetist Palle Mikkelborg, Bros faste amerikanske bassist Thomas Morgan, og et norsk jazzikon bag trommerne i form af Jon Christensen.

Den nu 40-årige Jakob Bro har udgivet 14 plader som bandleder med et bredt udvalg af prominente danske og amerikanske musikere. Den aarhusianske guitarist og komponist, som startede karrieren i grupper som Beautiful Day og I Got You On Tape, har turneret internationalt med Tomasz Stanko og Paul Motians grupper. Sideløbende har han udgivet musik i eget navn, samarbejdet med digterne Jørgen Leth og Peter Laugesen, samt elektroniske musikere som Thomas Knak, hvilket måske viser spændvidde i et musikalske virke, der strækker sig fra det lyriske til det avantgardistiske lydmateriale.

Den norske trommeslager Jon Christensen, der kun sjældent optræder nu om dage, fik sit store gennembrud i slutningen af 60’erne og 70’erne, da han spillede med Keith Jarretts legendariske European Quartet, George Russell, Jan Garbarek og mange, mange flere. I mere end 40 år har han været indbegrebet af den skandinaviske lyd på ECM Records, bl.a. også med Palle Mikkelborg, så derfor er det lidt at et scoop, at Christensen nu genoptager samarbejdet med Jakob Bro, Thomas Morgan og Palle Mikkelborg på albummet “Returnings”, der er produceret af Manfred Eicher selv.

“Returnings” udkom i foråret 2018 til flotte anmelderroser, ikke mindst i Politiken, hvor anmelder Thomas Michelsen gav seks ud af seks mulige hjerter under overskriften: “Hans album er som faldende blade og langsomme skridt. Det er simpelthen ren skønhed”. Nu får du chancen for at opleve besætningen fra pladen til en række eksklusive koncerter landet rundt og selvfølgelig også på den 40. udgave af Copenhagen Jazz Festival, hvor Bro, Mikkelborg og co. indtager DR Koncerthusets Studie 2.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere