DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Venteliste

Jamie Cullum

26. sep '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Jamie Cullum

Jamie Cullum

Den kritikerroste og verdenskendte sangskriver, musiker og moderne crooner Jamie Cullum vender stærkt tilbage i Koncertsalen med sin yderst dansevenlige jazzpop-hybrid og succesfulde fortolkninger af hits fra bl.a. Rihanna, Ed Sheeran og Ray Charles.

Koncerten med Jamie Cullum den 21. maj 2020 kl. 20.00 er udsat til den 7. februar 2021 kl. 20.00. Har du billet til koncerten, vil du blive kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant, vil dette automatisk blive flyttet til den nye dato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Den engelske sanger, entertainer og komponist Jamie Cullum er en af vor tids bedst sælgende croonere på tværs af pop, jazz og bigbandmusik.

Med stor respekt for jazztraditionen og personlige fortolkninger af moderne klassikere er den 40-årige brite blevet et af dette århundredes arvtagere efter Frank Sinatra, Tony Bennett og Billy Joel – denne status satte Jamie Cullum to fede streger under ved sit sidste besøg i Koncertsalen under Copenhagen Jazz Festival i 2017, hvor han spillede en udsolgt koncert, og nu kan publikum se frem til et gensyn eller nyt møde i Koncertsalen med den anerkendte og populære brite.

Tager man GAFFA-anmeldelsen fra den udsolgte koncert i Koncertsalen for gode vare, er der særdeles lovende takter forud for Jamie Cullums besøg, da anmelderen kvitterede med fuldt hus på stjerneskalaen og knyttede begejstret følgende kommentar:

”Entusiasmen, energien og ægtheden – kombineret med Cullums tekniske og kunstneriske niveau – gjorde koncerten til en totaloplevelse af sjælden karakter. Og – tilrettelagt eller ej – da han satte sig til klaveret for at give et nedtonet, fjerde ekstranummer solo, Gran Torino, fremstod han reelt rørt over publikums modtagelse”.

Jamie Cullums seneste og ottende album ”Taller”, som udkom i 2019, vil med al sandsynlighed være en del repertoiret for koncerten i Koncertsalen. ”Taller” er et personligt og modigt album, der viser en anden og helt ny side af Jamie Cullum, som han selv præciserer:

“This album is like my working notes for life. I don’t think I’ve made music like this before. I hope you can find the joy amongst its moments of melancholy”.

Da Jamie Cullum tilbage i 2003 udgav gennembrudsalbummet ”Twentysomething” med en blanding af jazz, kendte ballader og egne numre, blev han med et slag den bedst sælgende jazzartist i Storbritannien nogensinde. Siden har han turneret i hele verden, startet sit eget succesfulde radioprogram og arbejdet med en stjerneparade af popnavne som Kylie Minogue, Pharrell Williams, Sugarbabes, will.i.am, Burt Bacharach, samt utallige symfoniorkestre og big bands.

Der findes utallige videoer på Jamie Cullums YouTube-kanal, som viser hvilken exceptionel musiker og performer, han er – se f.eks. denne session, hvor han fortolker én af Ed Sheerans største sange “Shape Of You”:

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter