0Din kurv er tom
Venteliste

Jamie Cullum

26. sep '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Jamie Cullum

Skriv dig på venteliste

Jamie Cullum

Den kritikerroste og verdenskendte sangskriver, musiker og moderne crooner Jamie Cullum vender stærkt tilbage i Koncertsalen med sin yderst dansevenlige jazzpop-hybrid og succesfulde fortolkninger af hits fra bl.a. Rihanna, Ed Sheeran og Ray Charles.

Den engelske sanger, entertainer og komponist Jamie Cullum er en af vor tids bedst sælgende croonere på tværs af pop, jazz og bigbandmusik.

Med stor respekt for jazztraditionen og personlige fortolkninger af moderne klassikere er den 39-årige brite blevet et af dette århundredes arvtagere efter Frank Sinatra, Tony Bennett og Billy Joel – denne status satte Jamie Cullum to fede streger under ved sit sidste besøg i Koncertsalen under Copenhagen Jazz Festival i 2017, hvor han spillede en udsolgt koncert, som han nu vender tilbage til September i år.

Tager man GAFFA-anmeldelse fra den udsolgte koncert i Koncertsalen for gode vare, kan publikum roligt investere i en koncertbillet til Jamie Cullums besøg, da anmelderen kvitterede med fuldt hus på stjerneskalaen og knyttede begejstret følgende kommentar:

”Entusiasmen, energien og ægtheden – kombineret med Cullums tekniske og kunstneriske niveau – gjorde koncerten til en totaloplevelse af sjælden karakter. Og – tilrettelagt eller ej – da han satte sig til klaveret for at give et nedtonet, fjerde ekstranummer solo, Gran Torino, fremstod han reelt rørt over publikums modtagelse.”

Jamie Cullum er aktuel med sit ottende album ”Taller”, som udkom i juni, hvilket med al sandsynlighed være en del repertoiret for koncerten i Koncertsalen.  ”Taller” er et personligt og modigt album, der viser en anden og helt ny side af Jamie Cullum, som han selv præciserer:

“This album is like my working notes for life. I don’t think I’ve made music like this before. I hope you can find the joy amongst its moments of melancholy”.

Da Jamie Cullum tilbage i 2003 udgav gennembrudsalbummet ”Twentysomething” med en blanding af jazz, kendte ballader og egne numre, blev han med et slag den bedst sælgende jazzartist i Storbritannien nogensinde. Siden har han turneret i hele verden, startet sit eget succesfulde radioprogram og arbejdet med en stjerneparade af popnavne som Kylie Minogue, Pharrell Williams, Sugarbabes, will.i.am, Burt Bacharach, samt utallige symfoniorkestre og big bands.

Der findes utallige videoer på Jamie Cullums YouTube-kanal, som viser hvilken exceptionel musiker og performer, han er – se f.eks. denne session, hvor han fortolker én af Ed Sheerans største sange “Shape Of You”:

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter