Udsolgt Warm-up: Secret Love Fra kl. 18:00

Jamie Cullum

16. jul '17 kl. 20:00

Koncertsalen

Jamie Cullum

Event er afholdt

Jamie Cullum

Velkommen til koncert med Jamie Cullum. Kom allerede klokken 18.00 og blive varmet grundigt op med Secret Love i DR Koncerthuset.

Jamie Cullum – Moderne crooner til DR Koncerthusets Koncertsal på Copenhagen Jazz Festival 2017

Den engelske sanger, entertainer og komponist Jamie Cullum er en af vor tids bedstsælgende croonere på tværs af pop, jazz og big band-musik. Med stor respekt for jazztraditionen og personlige fortolkninger af moderne klassikere er han blevet dette århundredes arvtager efter Frank Sinatra, Tony Bennett og Billy Joel.

Secret Love er et vinyltema, hvor danske musikere og komponister viser deres kærlighed til jazzen, åbner deres private pladesamling og spiller deres yndlingsvinyler i en afslappet atmosfære; Fra deres første møde med musikken og frem til deres seneste hemmelige fund bagerst i pladeforretningerne. Secret Love er tidligere blevet afholdt i Jazzhouse, Sort Kaffe & Vinyl, Kind of Blue m.fl.

Da han i 2003 udgav gennembrudsalbummet “Twentysomething” med en blanding af jazz standards, kendte ballader og egne numre, blev han med et slag den bedst sælgende jazz artist i Storbritianien nogensinde. Siden har han turneret i hele verden fra Seuol Jazz Festival til International Jazz Day i Det Hvide Hus i Washington, startet sit eget succesfulde radioprogram og arbejdet med en stjerneparade af popnavne som Kylie Minogue, Pharrell Williams, Sugababes, will.i.am, Burt Bacharach, samt utallige symfoniorkestre og big bands. I dag har han rundet mere end 10 millioner solgte plader på verdensplan.

Jamie Cullum er en moderne performer, der gladeligt kaster sig over musikken af Duke Ellington, Nina Simone og Cannonball Adderley side om side med piano-versioner af The White Stripes, Kanye West, Massive Attack, Pharrell, Rihanna, Jimi Hendrix, Radiohead, Elton John, Justin Timberlake, Joy Division og Lady Gaga.

“Den engelske pianist, sanger og sangskriver Jamie Cullum er en fabelagtigt dygtig og entusiastisk entertainer. Han er en ærlig kunstner, der tydeligt elsker sin metier og udøver den med en sjælden dygtighed og energi.” – Henrik Palle, Politiken

Jamie Cullums sidste besøg i i København var under åben himmel i 2015, og når han til juli vender tilbage til Copenhagen Jazz Festival er det i optimale akustiske rammer i DR Koncerthusets koncertsal. Koncerten præsenteres i samarbejde med ICO.

Den 39. udgave af Copenhagen Jazz Festival finder sted den 7.-16. juli. Tak til Nordea-fonden.

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord