DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: Tift Merritt

Jason Isbell­ and the­ 400 Unit

14. nov '17 kl. 20:00

Koncertsalen

Jason Isbell­ and the­ 400 Unit

Event er afholdt

Jason Isbell and the 400 Unit

Den populære amerikanske singer-songwriter, Jason Isbell, er på vej med et nyt album. Det bringer i efteråret ham og bandet The 400 Unit forbi DR Koncerthusets Koncertsal.

Jason Isbell startede i sin tid karrieren som del af bandet Drive-By Truckers, men i nu ti år har han gjort sig som rost solist. Hans seneste album, “Something More Than Free” fra 2015, var hans femte af slagsen i eget navn, og nu arbejder han på højtryk på sit sjette.

”Something More Than Free” gik direkte ind som nummer et på Billboards Rock, Folk og Country-hitlister, og indbragte derudover to Grammy’er for bedste Americana-album og bedste American Roots-sang (“24 Frames”), og herhjemme har singer-songwriteren også nydt stor succes.

Sidste år blev hans planlagte koncert i Lille Vega flyttet til spillestedets store sal (som siden gik udsolgt), og i august var han et af hovednavnene på Tønder-festivalens plakat. Til efteråret bliver der igen mulighed for at opleve ham i København, denne gang i siddekoncert i DR Koncerthusets Koncertsalen.

Jason Isbell – der senest har turneret i USA med forbilledet John Prine – tweetede i sidste uge, at han og bandet netop nu er studiet for at indspille sit sjette album. Så det bliver altså med et nyt album og masser af spritnye sange på sætlisten, når amerikaneren til november kommer til København.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere