0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Jeff Beck

9. jul '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Jeff Beck

Event er afholdt

Copen­hagen Jazz Festival 2018

Oplev en sand virtuos, som fylder Koncertsalens imponerende rum, med mindst lige så imponerende og intense improvisationer fra jazzrockens originale og fantasifulde katalog.

Jeff Beck er en troldmand, når det kommer til at spille præcise melodier og eksplosive sfæriske passager, kombineret med fuld kontrol over gribebrættet og guitarens effekter og pedaler.

Hans stil er baseret på improvisation, og han har både skabt vigtige jazzrock-udgivelser i eget navn og med fusionsikonet Jan Hammer. På den baggrund er det en stor glæde at byde den snart 74-årige guitar-gigant inden for i DR Koncerthusets optimale koncertrammer.

Jeff Becks karriere har aldrig fulgt en lige linje. Ligesom hans soloer lader han sig føre gennem musikkens bane, hvor end inspirationen leder ham. I en stjernespækket karriere har han været medlem af legendariske The Yardbirds, flere inkarnationer af Jeff Beck Group med Rod Stewart og Ron Wood – og senere supergruppen Beck, Bogert & Appice, der alt sammen medvirkede til, at Jeff Beck satte nye standarder for instrumentalrock fra 70’erne og frem. Hans bidrag til fusionsmusikken er særligt tydelige i slut 70’erne på albums som “Blow by Blow”, “Wired”, og “There and Back”.

Med sig på scenen har Jeff Beck et fuldkomment fantastisk hold af musikere bestående af Vinnie Colaiuta på trommer, Jimmy Hall(vokal), Rhonda Smith på bas og den seneste tilføjelse Venessa Freebairn-Smith på Cello.

Koncerten med Jeff Beck er en del af Copenhagen Jazzfestival 2018

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her