Få billetter tilbage

Jens Lekman

6. apr '17 kl. 20:00

Studie 2

Jens Lekman

Event er afholdt

Jens Lekman

En af indierockens helt store skabersjæle, den poetiske Jens Lekman, er endelig atter plade- og koncertaktuel. Som garant for mere end overordentligt fremragende udgivelser, kan vi forvente os spændende nyt, når han kommer forbi DR Koncerthuset Studie 2 og optræder med sit nyt album.

Göteborgs Jens Lekman brød igennem i starten af årtusindet med et finmasket potpourri af samples, florlette guitarmelodier og et ironisk forhold til romantik og melankoli. 2007s mesterværk ’Night Falls Over Kortedala’ satte Lekman på det musikalske verdenskort, med et poetisk greb om lyrikken der var i særklasse. Det var spækket med nyklassikere som ’Postcard To Nina’ og ’Your Arms Around Me’. Blandingen af sjælesøgende romantik og dramatisk længsel flød let ind i de ofte muntre og vidunderlige poppede kompositioner. Albummet høstede roser verden over, og Lekman blev udråbt som arvtager fra Belle & Sebastian eller Magnetic Fields’ Steve Merritt.

Det er efterhånden fire år siden vi sidst havde fornøjelsen af et fuldlængde album fra Lekmans hånd, sidst 2012s ligeledes roste ’I Know What Love Isn’t’, og nu summer det altså i gemakkerne igen, med et album hastigt på trapperne. Danmark har flere gange haft besøg af den publikumskære poet, som live ofte overrasker med nye kreative koncertgreb. Vi vil sammen med de mange Lekman-fans glæde os til opførelsen af det nye materiale i DR Koncerthusets Studie 2 til foråret.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse alt information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere