0Din kurv er tom
Support: Mikkel Rask

Jim Gaffigan

6. maj '23 kl. 19:00

Koncertsalen

Jim Gaffigan

Event er afholdt

Dark Pale Tour

Han er kendt for sin deadpan, sarkastiske levering, har været nomineret til seks Grammy-priser i kategorien Best Comedy Album og er nu endelig klar med nyt standupshow. Jim Gaffigan, det amerikanske comedy-ikon, rejste på sin comedy special, The Pale Tourist, verden rundt som den blege turist, der havde til opgave at transformere historier og indtryk fra destinationen til et show med kun nyt materiale. Nu besøger han Koncertsalen på sin Dark Pale Tour.

I december 2021 udkom Jim Gaffigan med sin sjette comedy special på Netflix, Comedy Monster, hvor han reflekterer over et kaotisk 2021 og sine holdninger til marchbands, milliardærer i rummet og meget mere. Før den udkom han med King Baby, Beyond the Pale, Mr. Universe, Obsessed og Cinco, flere nomineret til en Grammy i kategorien Best Comedy Album.

I alt har den produktive komiker været nomineret til seks Grammys, er to gange New York Times bestsellerforfatter, tre gange Emmy-vindende ’top touring performer’ og multi-platin-sælgende kunstner. Han har været aktiv som komiker, skuespiller, forfatter og producer i over tredive år og er netop nu aktuel i filmene Tesla og Most Wanted.

I støbeskeen ligger foruden et hav af gæsteoptrædener og krediteringer også en hovedrolle i Sci-Fi dramedyen Linoleum samt rollen som Mr. Smee i Disney’s Peter Pan and Wendy. Snart er han også at se på Netflix-produktionen, Unfrosted, sammen med bl.a. Jerry Seinfeld og Melissa McCarthy.

Han er kendt for sin deadpan, sarkastiske levering og hans stand-up-materiale, der ofte adresserer observationer fra livet, for eksempel faderskab, mad eller en tur på en bar. Se bare klippet ”Bars Are Adult Playgrounds” herunder, og forbered dig på en skarp og ustyrlig sjov aften i Koncertsalen d. 6. maj 2023.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere