0Din kurv er tom
Udsolgt Supports Forrest Shaw & Amos Gill

Jim Jefferies

17. dec '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Jim Jefferies

Event er afholdt

The Night Talker Tour

Den australske komikerstjerne Jim Jefferies optræder for første gang på dansk grund, når han indtager Koncertsalen. Med sig på scenen har den populære vært på "The Jim Jefferies Show" pakket rygsækken med spritnyt materiale i hans nye stand-up show ”The Night Talker Tour”. Supports: Forrest Shaw (10 min.) & Amos Gill (10 min.)

På Jim Jefferies sidste tour ”The Unusual Punishment Tour” optrådte den provokerende komiker for fulde sale verden over, og den rutinerede australier høstede store roser fra fans såvel som fra anmeldere.
Nu kan du opleve den hårdtslående komiker i DR Koncerthuset, med hans seneste show ”The Night Talker Tour”.

Jim Jefferies er en aktiv mand i underholdningsbranchen. Han er blandt andet manden bag det populære “The Jim Jefferies Show” fra Comedy Central, med i komedieserien ”Legit” og har tilmed fået udgivet sin egen Netflix-special ”Jim Jefferies: This Is Me Now”. Du genkender ham måske også fra nogle af hans mange gæsteoptrædener i store amerikanske og britiske tv-shows som ”Never Mind the Buzzcocks”, ”Have I Got News for You” og ”The Green Room” with Paul Provenza.

Nu kan DR Koncerthuset, i samarbejde med All Things Live, glædeligt præsentere Jim Jefferies debut på den danske komikerscene i Koncertsalen, hvor fans kan se frem til en provokerende og ufiltreret aften i selskab med den australske stjernekomiker.

En ting er sikkert og det er, at intet er sikkert, når Jim Jefferies lukker op for godteposen ”The Night Talker Tour”.

Inden Jim Jefferies træder ind i på scenen i Koncertsalen vil to af komikerens medrejsende comedy-kollegaer varme op under publikum med to korte comedy sets på 10 minutter:

Forrest Shaw

Amerikanske Forrest Shaw er mest kendt som komikerstjernen Jim Jefferies skribent og partner på scenen og i det populære talkshow “The Jim Jefferies Show”. Den tidligere marinbiolog, nu stand-up komiker har også de seneste år bidraget bag og foran kameraet på en række TV-programmer som “Legit”, “Swamp Wars”, hans eget prisvindende show “Labour Days”, og nævnte “The Jim Jefferies Show”.

Amos Gill

Amos William Gill er en kroatisk-australsk komiker og tv- og radiovært. Standup-karrieren startede i 2010 og den unge komiker har været nomineret til flere priser for sin komik. Amos Gill flyttede til USA sidste år for at tage på tour med Jim Jefferies, hvor han blandt andet har åbnet ballet for sin landsmand i Madison Square Garden.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder