0Din kurv er tom
Venteliste DJ i Studie 1

Jimmy Carr

2. jun '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Jimmy Carr

Efter showet spiller DJ Mathias Mesteño i Studie 1 til en Sidste Omgang. Mesteño er en gammel traver i den danske DJ Blå Bog. Fra sin tid som hip hop DJ og turnerende med Den Gale Pose, til sine årelange residencies på bl.a. VEGA Natklub og Natbar på Bremen Teater. Siden hans første kærlighedsaffære med vinylen som blot 11årig, har han bevæget sig over hele linjen og spinnet alt fra hip hop til disco, funk og tecnhno - og alt derimellem - altid med en finger på pulsen.

Terribly Funny – ekstrashow

Den prisvindende komiker og tv-vært Jimmy Carr, med den velkendte latter, er endnu engang klar til at få DR Koncerthuset til at grine, når han indtager Koncertsalen med ekstrashowet på ”Terribly Funny”.

Sidst Jimmy Carr slog et smut forbi DR Koncerthuset optrådte han for en udsolgt Koncertsal og første show med den prisvindende komiker er da også udsolgt – men nu får danske fans igen mulighed for at opleve den garvede komiker til ekstrashowet af hans nye show ”Terribly Funny” samme sted.

Jimmy Carr har med sine blot 48 år allerede en 20 år lang karriere som standupkomiker, vært på flere prominente tv-shows og en fornem række priser på sit CV.
Han har formået at få millioner af mennesker i hele verden til at vride sig af grin med sin karismatiske sorte humor på ni udsolgte verdensturnéer.

Heldigvis stopper den britiske stjernekomiker ikke der. Nu er Carr igen klar til at få DR Koncerthuset til at grine med sit nye standup show ”Terribly Funny”, hvor han vil ruske til folks politiske korrekthed med jokes, der er lige på grænsen (eller over):

“Jimmy’s brand new show contains jokes about all kinds of terrible things.
Terrible things that might have affected you or people you know and love.
But they’re just jokes – they are not the terrible things.
Having political correctness at a comedy show is like having health and safety at a rodeo.
Now you’ve been warned, buy a ticket”.

Sidst Jimmy Carr gæstede Danmark gik turen forbi fyldte sale i både Aalborg og København. Danske fans skal altså være hurtige ved tasterne, hvis man vil opleve (eller genopleve) den populære brite og standup i verdensklasse i Koncertsalen.

Koncerten kan også opleves den 1. juni 2022 klokken 20.00. Læs mere her

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter