DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Jimmy Carr

4. okt '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Jimmy Carr

Terribly Funny – ekstrashow

Den prisvindende komiker og tv-vært Jimmy Carr, med den velkendte latter, er endnu engang klar til at få DR Koncerthuset til at grine, når han indtager Koncertsalen med ekstrashowet på ”Terribly Funny”.

Sidst Jimmy Carr slog et smut forbi DR Koncerthuset optrådte han for en udsolgt Koncertsal og første show med den prisvindende komiker er da også udsolgt – men nu får danske fans igen mulighed for at opleve den garvede komiker til ekstrashowet af hans nye show ”Terribly Funny” samme sted.

Jimmy Carr har med sine blot 48 år allerede en 20 år lang karriere som standupkomiker, vært på flere prominente tv-shows og en fornem række priser på sit CV.
Han har formået at få millioner af mennesker i hele verden til at vride sig af grin med sin karismatiske sorte humor på ni udsolgte verdensturnéer.

Heldigvis stopper den britiske stjernekomiker ikke der. Nu er Carr igen klar til at få DR Koncerthuset til at grine med sit nye standup show ”Terribly Funny”, hvor han vil ruske til folks politiske korrekthed med jokes, der er lige på grænsen (eller over):

“Jimmy’s brand new show contains jokes about all kinds of terrible things.
Terrible things that might have affected you or people you know and love.
But they’re just jokes – they are not the terrible things.
Having political correctness at a comedy show is like having health and safety at a rodeo.
Now you’ve been warned, buy a ticket”.

Sidst Jimmy Carr gæstede Danmark gik turen forbi fyldte sale i både Aalborg og København. Danske fans skal altså være hurtige ved tasterne, hvis man vil opleve (eller genopleve) den populære brite og standup i verdensklasse i Koncertsalen.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter