Få billetter tilbage

Jimmy Carr

2. jun '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Jimmy Carr

Event er afholdt

Jimmy Carr

Jimmy Carr kommer med frisk materiale og kendte højdepunkter i det, som han selv beskriver som ”The Ultimate Comedy Show”

Sidst Jimmy Carr var i København optrådte han for en helt udsolgt koncertsal i februar 2016 – Nu er den morsomme mand tilbage med et nyt show!

En mand, som har dedikeret karrieren til at forfine morsomhederne og har efterladt publikum i dønninger af gode grin. Jimmy Carrs tourné raffinerer alt vi sætte pris på ved super god comedy og chokerer os i en utrolig og enestående underholdende aften.

Han har været fast mand på stand-up scenen i mere end 15 år, med 9 totalt udsolgte verdensturneer bag sig, og mere end 2000 forestillinger for over 2 mio. gæster, spredt over 4 kontinenter. Han vandt British Comedy Awards for ”Best Live Stand-up Tour” og er nomineret til Perrier prisen.

Nu kan Carr opleves i DR Koncerthuset når han gæster Danmark lørdag den 2. juni 2018, hvor man kan overbevise sig om at de engelske medier har ret, når de skriver:

 

A Comedy hero of our times ” – Guardian

Jimmy Carr is a world-class comedian. I envy his brilliance with words “ – the independent

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere