0Din kurv er tom
Udsolgt

Joan Baez – Fare Thee Well

7. mar '18 kl. 20:00

Koncertsalen

Joan Baez – Fare Thee Well

Event er afholdt

Joan Baez

Oplev den amerikanske folksangerinde, sangskriver og aktivist, Joan Baez takke af med nyt album, når hun spiller sin sidste koncert i Danmark i DR Koncerthusets smukke koncertsal på ”Fare Thee Well” turneen.

Sidste koncert i Danmark med Joan Baez bliver i DR Koncerthuset den 7. marts 2018.

Joan Baez er den legendariske kunstner og aktivist der i år er blevet indlemmet i ”Rock and Roll Hall of Fame”. Baez har annonceret en omfattende 2018-turné i forbindelse med udgivelsen af et nyt studiealbum, som er hendes første siden 2008’s ”Day After Tomorrow”. Om turneen siger Baez “While 2018 will be my last year of formal extended touring, I’m looking forward to being on the road with a beautiful new album about which I am truly proud.  I welcome the opportunity to share this new music as well as longtime favorites with my audiences around the world.”

Det nye album, som endnu ikke har fået en titel, er produceret af Joe Henry og udkommer verden over i slutningen af februar 2018.

Baez’s karriere har spredt sig over 50 år, hvor hun ubevidst introducerede Bob Dylan til verden i 1963, marcherede i front i Civil Rights-bevægelsen med Martin Luther King, inspirerede Vaclav Havel til at kæmpe for Tjekkiet, og fortsætter den dag i dag med at kæmpe for de sager hun støtter og tror på. Hun er modtager af mange æresbevisninger, herunder Recording Academy’s Lifetime Achievement Award og Amnesty International’s Ambassador of Conscience Award.

Det bliver en udsøgt fornøjelse når den amerikanske folkesangerinde gæster DR Koncerthuset.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere