0Din kurv er tom
Udsolgt

John Cleese

28. aug '19 kl. 19:30

Koncertsalen

John Cleese

Event er afholdt

Last time to see me before I die

Danskerne er vilde med John Cleese og efter udsolgte shows og stor efterspørgsel vender den britiske legende John Cleese tilbage til Danmark med successhowet "Last Time to See Me Before I Die" og giver hele to shows i Koncertsalen.

Da John Cleese besøgte Danmark tidligere på året i 2018, var det med præmissen, at dette (måske) var sidste mulighed for at opleve ham fortælle sine jokes, da han nok ville stille træskoene inden for fem år.

Den nu 79-årige Cleese lever heldigvis stadig og har valgt at imødekomme den store efterspørgsel på hans shows i Danmark til et glædeligt gensyn med det populære ”Last Time to See Me Before I Die”.

I showet kigger John Cleese tilbage på en imponerende karriere som komiker, skuespiller og forfatter. Cleese blev skilt fra sin kone Alyce i 2008, som i den forbindelse modtog cirka 120 millioner af hans formue. Nu er han færdig med afbetalingen til ekskonen, og vender altså tilbage til Danmark én gang til.

John Cleese havde stor succes med ”Monty Python” fra 1969-1974, hvor han blandt andet var medforfatter til, og havde hovedrollen i, den udødelige ”Dead Parrot”sketch.

Han stod ligeledes bag ”The Ministry of Funny Walks”, men endte med at forlade truppen for at skabe sin egen serie, ”Halløj på badehotellet (Fawlty Towers)”.

Tv-serien ”Halløj på badehotellet” gjorde John Cleese til det mest succesfulde ”Monty Python”-medlem, og han har siden medvirket i en række film, som ”Fisken de kaldte Wanda” og ”Fierce Creature”, som han selv har skrevet, ”Harry Potter, The Day the Earth Stood Still” og ”Charlie’s Angles: Full Throttle”. Han har derudover lagt stemme til en del karakterer i tegnefilm som ”Trolls”, ”Planes”, ”Valiant” ogShrek”-filmene, og kan med bogen ”Men altså… (So Anyway)” også kalde sig forfatter.

Nåede man ikke at fange John Cleese sidst han var på besøg, giver han altså danskerne en chance til. Publikum kan se frem til en hylende morsom aften i selskab med den britiske legende – der som altid vil indtage scenen uden filter og med spiddende sort humor.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere