0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

John Grant

5. jun '22 kl. 21:00

Koncertsalen

John Grant

John Grant

Den amerikanske antihelt og singer-songwriter John Grant vender tilbage til Danmark efter en overbevisende optræden på Heartland Festival i 2019 og ikke mindst to tidligere besøg i Studie 2. Som noget nyt kan publikum opleve ham i en nedskaleret, intim opsætning i Koncertsalen, hvor han vil spille klassikere fra hele karrieren udelukkende på klaver og keys.

Efter en vellykket turné med hans anmelderroste fjerde album ”Love Is Magic”, melder John Grant sig klar til ny en tour, hvor et af besøgene hedder Koncertsalen. Koncerterne vælger han at nedskalere til en mere intim opsætning og vil spille klassikere fra hele karrieren udelukkende på klaver og keys. Touren markerer også ti års jubilæet for hans berømte solodebut ”Queen Of Denmark”, hvor han vil medbringe sin samarbejdspartner igennem mange år, nemlig pianisten Chris Pemberton.

Der meldes allerede udsolgt i London og Brighton og med hans tidligere anmelderroste livekoncerter, senest GAFFAs henholdsvis 5/6 flotte stjerner fra Heartland Festival i 2019 og ligeledes fuldt hus med 6/6 stjerner i 2018 i Store VEGA, skal man nok være hurtig for at sikre sig en billet til koncerten i Koncertsalen.

Efter VEGA-koncerten skrev GAFFAs anmelder bl.a.:

”Akkompagneret af klaver og guitar løfter den fantastiske stemme sig monumentalt og majestætisk og fylder hver en kubikmillimeter af Store Vega ud. Kigger man sig omkring i den så godt som fyldte sal, står alvoren og eftertænksomheden malet i ansigterne på det andægtigt lyttende publikum”

Anmeldelsen tegner et billede af John Grant, som en yderst karakteristisk singer-songwriter hvis hudløse ærlighed, personlighed og den vilde trademark-ansigtsmaling, fanger sit publikum på fornemmeste vis og i en sådan grad, at man godt kan glæde sig til en helt fantastisk oplevelse fra manden med den store stemme i Koncertsalen.

Siden opløsningen af hans tidligere rockband The Czars, som han indtil 2004 havde stået i spidsen for, har hans karriere taget fart. Det var oprindeligt ikke meningen at han ville lave mere musik efter hans solodebut album ”Queen of Denmark” tilbage i 2010. Men efter, at stjernerne regnede ned over ham fra fans og anmeldere, kan han nu ti år efter skrive fire albums på cv’et og ligeledes vigtigt se tilbage på en lang række velbesøgte og kritikeranerkendte koncerter alene på dansk grund – og med koncerten i Koncertsalen i år tyder det ikke på, at John Grant indstiller musikerkarrieren lige foreløbig, heldigvis.

Skal man lige tunes ind på John Grant, er musikvideoen til et af hans største numre ”GMF” et godt sted at starte:

 

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter