DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: Hayden Thorpe

Jon Hopkins

21. nov '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Jon Hopkins

Polarity Tour

Jon Hopkins er en af de mest hyldede elektroniske artister af sin generation og kendt verden over for sit mix af apokalyptisk techno og sonisk spiritualitet. Den engelske lydmagiker kommer med et ensemble i et nyt setup skræddersyet til Koncertsalen.

Koncerten med Jon Hopkins den 8. november 2020 kl. 20.00 er udsat til den 21. november 2021 kl. 20.00. Har du billet til koncerten, vil du blive kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant, vil dette automatisk blive flyttet til den nye dato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19 

Efter en verdensomspændende turné på adskillige dansegulve og festivaler rykker den engelske producer næste år et unikt setup ind i noble koncertsale over hele Europa – fra Royal Albert Hall i London og Berlins Philharmonie til Koncertsalen i DR Koncerthuset.

I selskab med et flygel og et ensemble bestående af guitarister og strygere sammenvæver Jon Hopkins polerne i sin musik – mellem stilhed og støj – som strækker sig over 20 år. Denne unikke turné bærer passende titlen ”Polarity”, og koncertens siddende publikum vil opleve en fascinerende udfordring, lover Jon Hopkins.

“Lige nu har jeg et set, der er skræddersyet til festivaler og et beruset publikum. Og det har været fantastisk, men min dybeste natur ligger i stilheden og den meditative side af min musik.”

Denne ambiente side agerede Jon Hopkins’ indgang til karrieren som soloproducer i begyndelsen af 00’erne på debutpladen ”Opalescent” og opfølgeren ”Contact Note”, inden briten i en årrække i stedet prioriterede kollaborationer med blandt andre Brian Eno og Coldplay, hvis Grammy-vindende ’Viva La Vida’ fra 2008 blev produceret af Jon Hopkins.

Størstedelen af Jon Hopkins’ publikum vil muligvis kende ham for de to seneste soloplader, ”Immunity” fra 2013 og ”Singularity”, der udkom sidste år til store anmelderroser. Her fusionerer Jon Hopkins emotive elektroniske lydlandskaber med hypnotiske og meget fysiske grooves i et ubesværet og unikt mix, der både appellerer til hovedet og benene.

Hvordan det folder sig ud live, har publikum en unik chance for at opleve, når han præsenterer sine nyeste numre og højdepunkter fra bagkataloget på en helt særlig og i et tilpasset setup i Koncertsalen.
Jon Hopkins har af flere omgang besøgt Danmark, hvor han som det seneste spillede Roskilde Festival i 2019. Efter koncerten var flere anmeldere på banen med rosende ord, f.eks. skrev Information følgende:
Det er på én gang kollapsende og technomagtfuld musik. Den 39-årige englænder lader universet glitche i kosmiske fødselskramper – for i næste nu at lade det hele detonere i de tørreste beats, der lander med en ubeskrivelig vægt og skyder os ud på rave i Andromedagalaksen.

I forbindelsen med annonceringen af Jon Hopkins i Koncertsalen og de øvrige koncerthuse på hans “Polarity Tour”, har han uploadet denne teaser:

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter