0Din kurv er tom
Venteliste

Jonah Blacksmith

7. nov '19 kl. 21:00

Koncertsalen

Jonah Blacksmith

Jonah Blacksmith

Det bliver med helt ny musik og velkendte sange, at nordjyske Jonah Blacksmith gæster DR Koncerthuset. Med bandets forkærlighed for store vidder og den nordatlantiske horisont, kan publikum glæde sig til en stemningsfuld oplevelse i Koncertsalen.

Jonah Blacksmith har for længst statueret et bundsolidt eksempel på, hvordan live-koncerter på et højt kunstnerisk og musikalsk niveau går hånd i hånd med et stødt voksende, loyalt og ikke mindst begejstret publikum.

Når det syv mand stærke orkester indtager Koncertsalen kan publikum læne sig tilbage i sædet og nyde, hvordan bandet på dragende vis evner at være himmelstræbende jordnære, når de hudløst ærligt afsøger klassiske livstemaer, der ofte kredser om det nære, kærligheden og frygten for at miste den.

Glæden for livet og glæden ved at spille musik sammen udgør hele fundamentet for besætningen i Jonah Blacksmith. Og denne glæde er slet og ret til for at blive delt med andre.

For nyligt drog bandet på en syv ugers filmkoncert-turné til stor begejstring for såvel anmeldere som de mere end 14.000 publikummer.

Gaffas anmelder Troels Frøkjær kvitterede her med fem stjerner og kaldte koncerten for ”kompromisløs”, mens en anden anmelder Simon Staun fra Fyens Stiftstidende ligeledes gav koncerten fem stjerner og bl.a. skrev at;

”Man skal være støbt i granit for ikke at fælde en tåre under koncerten. Enten glædestårer efter de legendariske tørre Thy-replikker, som kunne være hentet i en brødrene Coen-film, eller fordi fortællingerne om bedstefaren går rent ind.”

Jonah Blacksmith har hjerte og rod i Thy, og det har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Disse mennesker er, ud over brødrene Thomas og Simon Alstrup, fætteren Lasse Alstrup samt Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Det kan godt være, at Jonah Blacksmith har rødder i det nordjyske, men det holder dem ikke tilbage fra at udforske andre bjergtagende dele af verden med deres musik. I 2017 besøgte de Canada og indspillede en sang ”In the Middle of Nowhere in The Rocky Mountains”:

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere