0Din kurv er tom
OBS! Showet bliver optaget til TV

Jonatan Spang

4. jan '20 kl. 20:00

Koncertsalen

Jonatan Spang

Typisk

Jonatan Spang vender tilbage i DR. Dog ikke til DR2 i denne omgang men derimod til DR Koncerthuset der danner rammen om finalen på hans anmelderroste comedyshow "TYPISK JONATAN SPANG".

I øjeblikket turnerer Jonatan Spang hele landet tyndt med ”TYPISK JONATAN SPANG” og efter 85 shows, heraf alene 19 shows på Bremen Teater i København slutter Jonatan Spang sin turne af lørdag 4. januar i 2020 i Koncertsalen.

Showet er typisk for Jonatan Spang, idet det både handler om ham selv og hans små problemer, samtidig med at det også er veloplagt samfundssatire om store emner som racisme, klimakrisen og #metoo.

Jonatan Spang holder en pause fra ”Tæt På Sandheden” på DR2 for at rejse landet rundt og være i direkte kontakt med publikum.

Om showet siger Jonatan Spang selv:

”Jeg tror vi alle sammen let kommer til at leve i en boble. For mig er det fantastisk at få kalibreret min virkelighedsopfattelse ved at rejse ud og optræde for folk i alle egne af landet. Der er ikke noget jeg elsker mere end at være på turne og have direkte kontakt med publikum”.

Showet ”TYPISK JONATAN” har høstet 5-stjernede lovprisninger hos anmelderstaben fra de største medier og stort set alle shows melder da også om udsolgt eller få billetter.

Om ekstrashowet i DR Koncerthuset siger Jonatan Spang “Det er en ære for mig at slutte turneen på Danmarks absolut smukkeste spillested. Jeg glæder mig til at optræde i den sal, hvor jeg selv har haft fantastiske oplevelser”. 

Det er satire på højt niveau, når Jonatan Spang hudfletter dagens Danmark og hans egen lille verden.

Med andre ord – er det TYPISK JONATAN SPANG!

Politiken ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ “Ny comedyforestilling er pakket med energi og godt materiale. Eminent satire, blændende leveret.”.
Ekstra Bladet ★ ★ ★ ★ ★ “Jonatan Spangs nye show ‘Typisk’ er hans måske bedste hidtil, hvilket ikke siger så lidt”.
BT ★ ★ ★ ★ ★ “Er du til klassisk intelligent gavtyv-humor med en masse ’det har han ret i’-selverkendelser, så skal du skynde dig at købe billet til Jonatan Spangs nye show…”.
POV. INT. Jan Eriksen ★ ★ ★ ★ ★ “Der findes heldigvis stadig begavet, samtidsudfordrende dansk satire, som den bliver fremført af den 41-årige komiker”.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere