DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Jonathan Wilson

11. aug '19 kl. 21:00

Studie 2

Jonathan Wilson

Event er afholdt

Jonathan Wilson

Den ekstremt talentfulde og anmelderroste, LA-baserede musiker, sangskriver og producer Jonathan Wilson kommer til Studie 2 og giver smagsprøver på folkrock af allerhøjeste kvalitet med materiale bl.a. fra seneste mesterværk ”Rare Birds”.

Til sommer kan du i Studie 2 stifte nærmere bekendtskab med Los Angeles-baserede Jonathan Wilson. Han vender retur til København efter, at han tilbage i 2018 gav en udsolgt koncert i Lille VEGA.

Foruden Jonathan Wilsons fremadstormende solokarriere har han haft en stor finger med i spillet på Father John Mistys (Josh Tillman) Grammy-nominerede album ”Pure Comedy” og de to tidligere albums, da han er krediteret som producer på dem alle tre udgivelser.

Sideløbende med arbejdet på sit eget soloalbum ”Rare Birds”, som Jonathan Wilson også har produceret, har den travle multiinstrumentalist også fundet tid til at tage på arenaturnéer rundt i verden som guitarist for selveste Roger Waters fra Pink Floyd.

Med ”Rare Birds”, hvor bl.a. kunstnere som Lana Del Rey og Father John Misty medvirker, har Jonathan Wilson skabt endnu et mærkbart soloudspil, som kommer til at stå stærkt i bevidstheden hos det publikum, som holder af velproduceret folkrock med vedkommende sange. I de musikalske luftlag skal man kunne mærke, at afsenderen vil nå ud til lytteren gennem sine sange, hvilket absolut er tilfældet med Jonathan Wilsons album, som handler om mislykket kærlighedsforhold.

”Rare Birds” har ikke bare ramt den gængse musiklytter, herhjemme ramte Jonathan Wilson også plet hos flere musikkritikere. Amerikaneren har sikret sig seks hjerter i Politiken og seks stjerner i Soundvenue, og anmelderne holder absolut ikke igen med at understøtte deres begejstring for værket.

Politikens Kim Skotte roser bl.a. Jonathan Wilson med følgende sammenligninger til fortidens koryfæer:

”At man godt kan være ydmyg og ekstremt stor i slaget samtidig, er Jonathan Wilson et godt eksempel på. Så det er måske både på grund af attituden, visionerne og stilen, at man umiddelbart har tænkt på Wilson som en slags arvtager til Brian Wilson og i samme åndedrag hyldet ham som Crosby, Stills & Nashs uægte barn”

Om albummet “Rare Birds udtaler Jonathan Wilson selv: ”It’s meant more as a healing affair, a rejuvenation, a reconciliation, for others, and for me. I wanted to balance personal narrative with the need I feel for calming healing music. I think we need journeys in sound, psychedelic gossamer-winged music that includes elements consciously and purposefully to incite hope, positivity, longing, reckless abandon and regret. It’s all in there.”

Skulle du endnu ikke have pejlet dig ind på Jonathan Wilson, kan du starte med at se og lytte til musikvideo til nummeret ”Loving You” fra ”Rare Birds”:

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere