VIP Meet & Greet mulighed for tilkøb

Jorge Blanco

5. dec '18 kl. 19:00

Studie 2

Jorge Blanco

Jorge Blanco

Oplev det mexicanske stjerneskud, Jorge Blanco, når han fylder hele DR Koncerthuset, med mix af funk, R&B og lækker popmusik og en ny single på programmet! De seneste to år har Jorge Blanco fokuseret på sin egen musik og unikke sound. Det bliver en intens koncert, med mulighed for at komme helt tæt på. Glæd jer til en aften i Studie 2 med en helt fantastisk artist.

Jorge Blancos mange succesfulde roller i diverse populære film og Disney TV-serier, inklusiv kæmpe succesen ”Violetta, har gjort den mexicanske vidunderdreng Jorge Blanco verdensberømt.

Nu tilføjer han endnu et lag til sin i forvejen imponerede karriere som kunstner: Jorge er i gang med at færdiggøre hans første album som solo artist. Som et resultat af hans intensive arbejde med at færdiggøre sit debutalbum udskydes den planlagte forårstour til slutningen af 2018.

Jorge har ønsket at dedikere sig fuldt ud til de forestående indspilninger og alle ”Jorgistas”, som Jorge kærligt kalder sine fans, kan se frem til Jorges første tour med helt nye sange. Den nye tour sparkes i gang d. 28. november. Den vil bringe 26-årige Jorge og hans band ”The 8th Wonder” til 12 forskellige byer og herunder altså København og DR Koncerthuset d. 5. december.

 Om udsættelsen af touren siger Jorge selv:

”Jeg kan ikke vente med at færdiggøre mit første soloalbum. Det første album er altid meget specielt for en artist. Jeg ser utroligt meget frem til at mine fans bliver de første, der kommer til at høre mine nye sange når vi tager på tour. Netop derfor har jeg valgt at udskyde min tour til slutningen af året og jeg håber at mine fans kan forstå dette.”

VIP Meet & Greet

En billet til koncerten
Meet & Greet med Jorge Blanco
Et billede med Jorge Blanco
Pris: 995 kr. (herfra billetpris 250 kr.)

 

 

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere