VIP Meet & Greet mulighed for tilkøb

Jorge Blanco

2. apr '18 kl. 19:00

Studie 1

Jorge Blanco

Jorge Blanco

Oplev det mexicanske stjerneskud, Jorge Blanco, når han fylder hele DR Koncerthuset, med mix af funk, R&B og lækker popmusik og en ny single på programmet! De seneste to år har Jorge Blanco fokuseret på sin egen musik og unikke sound. Det bliver en intens koncert, med mulighed for at komme helt tæt på. Glæd jer til en aften i Studie 1 med en helt fantastisk artist.

Den 25-årige Jorge Blanco er født og opvokset i Mexico, signet til Hollywood Records. Han mestrer kunsten at underholde, synge, danse, spille skuespil, spille trommer, guitar og klaver, og taler ikke mindre end fem sprog!? Med mere end 5 millioner følgere på de sociale medier tiltrækker han sig endnu flere fans – særligt efter singlerne ”Summer Soul” og ”Risky Business” udkom tidligere i år. Fans venter nu i spænding på at hans EP skal udkomme.

Som 15-årig opfordrede hans forældre ham til at gå til audition på en tv-produktion, og det blev startskuddet på karrieren, der gennem de seneste ni år har ført til roller i fire Disney tv-serier, deriblandt populære ”Violetta”, to spillefilm og med mere end 300 koncerter i Europa og Latinamerika. I løbet af de sidste to år har han hovedsageligt fokuseret på sin egen musik, udviklet sin sound og stemme som artist. Skrevet sange, indspillet og lavet radio og tv promotion for hans eget materiale.

Hans stil og personlighed er et mix af funk, R&B, rock og pop. Jorges inspirationskilder udspringer af Justin Timberlake og James Brown, og højt på ønskelisten står et fremtidigt samarbejde med Pharrell. Han har for nyligt udsendt singlen ”Gone Is The Night” med DJ/produceren Kris Kross Amsterdam,

Tidligere på efteråret kunne heldige danske fans opleve ham som support for bandet ”R5” da de gæstede Amager Bio. Blanco havde sit band ”The 8th Wonder” med på den tour, og det vil gså være sammen med dem, at man til april kan opleve en headliner koncert med Jorge Blanco for første gang i DK!

Det er muligt at komme helt tæt på Jorge Blanco – der er nemlig mulighed for at købeVIP Meet & Greet billetter, der udover koncertbilletter også inkluderer Meet & Greet med den populære artist.

VIP Meet & Greet

En billet til koncerten
Meet & Greet med Jorge Blanco
Et billede med Jorge Blanco
Pris: 995 kr. (herfra billetpris 250 kr.)

 

 

Jorge Blanco

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Bar og drikkevarer i pausen

Vi har også en bar, der serverer diverse forfriskninger før koncerten, samt under pause. Læs mere om, hvordan du springer køen over, med vores smarte app.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere