Koncerten er udskudt til 5. december 2018

Jorge Blanco

2. apr '18 kl. 19:00

Studie 1

Jorge Blanco

Jorge Blanco

Jorge Blanco udsætter koncert i DR Koncerthuset på grund af intensive albumindspilninger. Ny koncertdato er d. 5. december 2018.

 

Vigtigt – koncerten er udskudt til december. Billetter til koncerten den 5. december købes her

Jorge Blancos mange succesfulde roller i diverse populære film og Disney TV-serier, inklusiv kæmpe succesen ”Violetta, har gjort den mexicanske vidunderdreng Jorge Blanco verdensberømt.

Nu tilføjer han endnu et lag til sin i forvejen imponerede karriere som kunstner: Jorge er i gang med at færdiggøre hans første album som solo artist. Som et resultat af hans intensive arbejde med at færdiggøre sit debutalbum udskydes den planlagte forårstour til slutningen af 2018.

Jorge har ønsket at dedikere sig fuldt ud til de forestående indspilninger og alle ”Jorgistas”, som Jorge kærligt kalder sine fans, kan se frem til Jorges første tour med helt nye sange. Den nye tour sparkes i gang d. 28. november. Den vil bringe 26-årige Jorge og hans band ”The 8th Wonder” til 12 forskellige byer og herunder altså København og DR Koncerthuset d. 5. december.

Om udsættelsen af touren siger Jorge selv:

”Jeg kan ikke vente med at færdiggøre mit første soloalbum. Det første album er altid meget specielt for en artist. Jeg ser utroligt meget frem til at mine fans bliver de første, der kommer til at høre mine nye sange når vi tager på tour. Netop derfor har jeg valgt at udskyde min tour til slutningen af året og jeg håber at mine fans kan forstå dette.”

 

Billetter som allerede er købt gælder også den nye koncertdato. Købte billetter kan ligeledes returneres til og med 28. feb.

 

 

 

Jorge Blanco

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere