Få billetter tilbage

JOSÈ GONZÀLEZ WITH THE STRING THEORY

16. jan '17 kl. 20:00

Koncertsalen

JOSÈ GONZÀLEZ WITH THE STRING THEORY

Event er afholdt

JOSÈ ­GONZÀLEZ­ WITH THE­ STRING­ THEORY

Nu er der mulighed for at opleve José González og hans sange i helt særlige rammer, for når svenskeren med de argentinske rødder giver koncert i Koncertsalen.

Publikum kan opleve svensk/argentinerens sange løftet til et nyt niveau, når José González giver koncert i DR Koncerthusets smukke rammer.

Nu er der mulighed for at opleve José González og hans sange i helt særlige rammer, for når svenskeren med de argentinske rødder giver koncert i Koncertsalen bliver det i selskab med The Gothenburg String Theory, og dermed løfter han sine tyste, akustiske sange op på et helt andet plan.

Hvis man er bekendt med José González, ved man, at han formår at skabe små rum af poesi med sin fingerspils-teknik på guitaren og samtidig kan kreere fællesskabsfølelse med hits som Crosses og i særdeleshed coveret af landsmændene i The Knifes Heartbeats. Med sin blide stemme og florlette guitar-sange har González sunget sig ind i hjertet på mange musikelskere verden over.

Efter en karriere i en række forskellige punk- og rockbands udgav González i 2003 sit første solo-album, der lagde en noget anden stemning for dagen end den hardcore punk. Veneer blev en massiv succes og et stort gennembrud. Albummet udkom først i Europa, men to år senere blev det også udgivet i USA.

I 2007 udkom det andet album, der fik titlen In Our Nature, og endnu engang var pladekøbere og anmeldere tilfredse. Herefter skulle der imidlertid gå en længere årrække før González igen satte sig ned med den spanske guitar, for indtil 2015 udfoldede han primært sine talenter i indie-duoen Junip, som han laver sammen med vennen Tobias Winterkorn.

Sidste år var der imidlertid endelig nyt fra González’ afdæmpede side. I starten af 2015 udkom hans tredje soloalbum Vestiges And Claws, som Politiken belønnede med fem hjerter og skrev følgende om:

”’Vestiges & Claws’ er albummet, José González har taget tilløb til siden 2007. Det subtilt producerede album med den organiske lyd og de eftertænksomme sange har en dybde i sin smukke lak, som gør det til en plade, man vil blive ved med at vende tilbage til og nyde og inhalere på den lange bane.”

Til januar vil man kunne opleve numre fra hele González’ solokarriere, når han indtager den storslåede koncertsal i DR Koncerthuset med sine smukke sange og strygerne fra The Gothenburg String Theory. González optrådte også med Göteborg-strygerne tilbage i 2011 til publikums store begejstring. Så hvis gåsehuden melder sig påny på denne mørke januar-aften, er det ikke kun på grund af vinterkulden, for der er igen lagt i kakkelovnen til en musikalsk oplevelse af de helt store.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere