0Din kurv er tom

Judith Hill

14. okt '21 kl. 20:00

Studie 2

Judith Hill

Event er afholdt

Judith Hill

Den amerikanske R&B og soul-sangerinde samt sangskriver Judith Hill har sunget for både Stevie Wonder og Michael Jackson. Nu vender den prisbelønnede kunstner tilbage i Studie 2 med sin sjælfulde stemme.

Judith Hill og hendes uomgængelige vokal har været fast inventar blandt nogle af de største stjerner Stevie Wonder, Michael Jackson, Robbie Williams, Carole King og mange andre. Sideløbende med karrieren som efterspurgt korsangerinde har Judith Hill plejet sit eget materiale og varmet op for kæmper som Prince og John Legend. Sangskrivningen udmøntede sig i 2015 til debutpladen ”Back In Time”, produceret i samarbejde med selv samme Prince.

Det amerikanske musikmedie Rolling Stone har kaldt Judith Hills talent for ”stellar powerhouse vocals” – og hun har det ikke fra fremmede. Hendes forældre – japansk mor, afroamerikansk far – mødte hinanden i et funkband i 1970’erne, og Judith Hill skrev sin første sang i 1988 i en alder af fire år. I 2007 rejste den blot 23-årige Hill efter endt musikuddannelse til Frankrig for at optræde med anmelder-darlingen Michel Polnareff. Det blev starten på en international karriere, der blandt andet indebar rollen som Michael Jacksons duetsanger i 2009 – Judith Hill øvede med The King of Pop i månedsvis, men turnéen faldt sammen, da Jackson gik bort i juni samme år.

I kraft af sin mangeårige korkarriere er Judith Hill blandt andet at finde blandt de personlige historier i instruktør Morgan Nevilles anmelderroste portræt af en række af det 21. århundredes største, men ofte oversete korstemmer, ”20 Feet From Stardom” (2013). Judith Hill deltager også på filmens soundtrack, der vandt en Grammy i 2015. 2013 var også året, hvor Judith Hill deltog i det musikalske reality-program The Voice, som også findes i en dansk version.

Judith Hill optrådte første gang i Danmark som et af hovednavnene til Copenhagen Jazz Festival 2018, hvor hun spillede til en meget velbesøgt udendørskoncert på Balders Plads og siden da er det gået stærkt for den grammyvindende soul-stjerne, der har indtaget store festivaler og venues i hele Europa.

I 2019 lagde hun Studie 2 ned med et brag af en koncert og vi glæder os derfor til igen at byde velkommen til Judith Hill bl.a. med materiale fra hendes seneste album ”Golden Child” og seneste single “Americana” fra 2019.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter