0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: Jonas Visti

Judith Hill

11. jan '19 kl. 21:00

Studie 2

Judith Hill

Event er afholdt

Judith Hill

Den amerikanske R&B og soul-sangerinde samt sangskriver Judith Hill har sunget for både Stevie Wonder og Michael Jackson. Nu besøger den prisbelønnede kunstner DR Koncerthuset med sin egenartede og sjælfulde stemme.

Judith Hill og hendes uomgængelige vokal har været fast inventar blandt nogle af de største stjerner Stevie Wonder, Michael Jackson, Robbie Williams, Carole King og mange andre. Sideløbende med karrieren som efterspurgt korsangerinde har Judith Hill plejet sit eget materiale og varmet op for kæmper som Prince og John Legend. Sangskrivningen udmøntede sig i 2015 til debutpladen ”Back In Time”, produceret i samarbejde med selvsamme Prince.

Det amerikanske musikmedie Rolling Stone har kaldt Judith Hills talent for ”stellar powerhouse vocals” – og hun har det ikke fra fremmede. Hendes forældre – japansk mor, afroamerikansk far – mødte hinanden i et funkband i 1970’erne, og Hill skrev sin første sang i 1988 i en alder af fire år. I 2007 rejste den blot 23-årige Hill efter endt musikuddannelse til Frankrig for at optræde med anmelderdarlingen Michel Polnareff. Det blev starten på en international karriere, der blandt andet indebar rollen som Michael Jacksons duetsanger i 2009 – Hill øvede med fænomenet i månedsvis, men turnéen faldt sammen, da Jackson gik bort i juni samme år.

I kraft af sine mange korjobs er Judith Hill blandt andet at finde blandt de personlige historier i instruktør Morgan Nevilles anmelderroste portræt af en række af det 21. århundredes største, men ofte oversete korstemmer, ”20 Feet From Stardom” (2013). Hill deltager også på filmens soundtrack, der vandt en Grammy i 2015. 2013 var også året, hvor Judith Hill deltog i det musikalske reality-program The Voice, som også findes i en dansk version.

Judith Hill lagde i 2018 vejen forbi Copenhagen Jazz Festival til en meget velbesøgt udendørskoncert. Når hun i januar 2019 optræder i DR Koncerthusets Studie 2 er det med hendes album nummer to ombord, ”Golden Child”, der udkommer senere i år. Copenhagen Jazz Festival og DR Koncerthuset er stolte af at kunne byde velkommen til en til tider overset stjerne på den amerikanske sanghimmel.

Support: DJ Jonas Visti optræder før og efter koncerten.

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere