0Din kurv er tom

Jul i Ramasjang

21. dec '22 kl. 13:00

Koncertsalen

Jul i Ramasjang

Event er afholdt

Et musikalsk juleshow

Koncertsalen er pyntet op til jul. Det nisseklædte spirekor myldrer rundt på scenen, og de kendte og elskede Ramasjang-figurer og værter byder indenfor i varmen til alle tiders musikalske rejse gennem julekalendere og julemusik. Kort sagt: Det er jul i Ramasjang – og du kan være med! Juleshowet kan opleves kl. 13.00 og kl. 17.00 den 21. og 22. december.

Oplev et musikalsk juleshow for hele familien fyldt med julestemning, julefryd og gåsehud i DR Koncerthuset. Der er garanti for at komme i julestemning, når lyden af sangene fra de bedste julekalendere fylder Koncertsalen, ført an af kendte Ramasjang-værter som Motor Mille, Bamse, Rosa og Kristian Gintberg. Hvem kan ikke huske ”Vi er på vej til dig, Julemand” fra Bamses Julerejse, ”Drømte mig en drøm i nat” fra Absalons hemmelighed – eller hvad med at blive ramt af den magiske ”Julefeber”?

Glæd dig til at opleve de kendte værter og sange i et fortryllende juleshow, og syng selv med på klassiske julesange som fx ”Dejlig er jorden” og ”Juletræet med sin pynt”.

Fra alle os til alle jer – vi glæder os til at se jer!

Varighed: Koncerten varer 1 time og 20 minutter. Der er 30 minutters pause undervejs.
Aldersgruppe: 4-8 år.

Medvirkende:
Motor Mille, Rosa, Bamse, Kristian Gintberg, DR Spirekoret, DR Koncertkoret og et juleswingende band.

Koncerten kan også opleves den 21. december 2022 klokken 17.00. Læs mere her
Koncerten kan også opleves den 22. december 2022 klokken 13.00. Læs mere her
Koncerten kan også opleves den 22. december 2022 klokken 17.00. Læs mere her

Kor

DR Spirekoret

Kor

DR Koncertkoret

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere