0Din kurv er tom
Venteliste

Julehilsen til Grønland 2019

18. dec '19 kl. 19:30

Studie 2

Julehilsen til Grønland 2019

Skriv dig på venteliste

Julehilsen til Grønland 2019

Igen i år byder DR og værten Julie Berthelsen velkommen til det traditionsrige ”Julehilsen til Grønland 2019”. I Studie 2 kan du forvente masser af musik i selskab med DR Big Band, Kaya Brüel, Mads Mathias m.fl.

Siden 1932 har DR delt hilsner til og fra Grønland og i år tv-transmitteres showet fra Studie 2, hvor vi aftenen igennem ser nærmere på, afstanden mellem os. Der er 3.000 kilometer, ualmindelig meget hav og en flyvetur på godt og vel fem timer, der adskiller Grønland fra Danmark, så der er langt mellem os. Eller er der?

For måske har al vores teknologi gjort afstanden mellem os mindre. Det er 87 år siden DR sendte julehilsner nordpå for første gang – først på radio fra 1932, og siden 1985 også på TV.

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Tv-optagelser

Engang imellem bliver vores koncerter optaget til tv. Her kan du læse om, hvilke procedure der er involveret, når der forekommer tv-optagelser under din koncert.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder